Tsyd'de Ege'nin Kazananları Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Tsyd'de Ege'nin Kazananları Belli Oldu

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından bu yıl 3'üncü kez düzenlenecek Ege'de Yılın Spor Ödülleri'ni kazananlar belirlendi.

24.10.2014 13:07

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından bu yıl 3'üncü kez düzenlenecek Ege'de Yılın Spor Ödülleri'ni kazananlar belirlendi.

Basketbolda Anadolu Efes'i yenerek Türkiye Kupası'nı, Fenerbahçe Ülker'i mağlup ederek ise Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı müzesine götüren Pınar Karşıyaka, yılın takımı seçildi. Futbolda altyapı projeleri ve yaptığı yatırımlarla dikkat çekerek Football is More (FIM) üyeliğine Türkiye'den davet edilen ilk kulüp olan Altınordu'nun Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Yılın Spor Adamı ilan edildi. Balıkesirspor'u iki kez üst üste şampiyon yaparak Süper Lig'e taşıyan deneyimli teknik adam İsmail Ertekin de Yılın Teknik Direktörü olarak belirlendi.

Çin'de yapılan Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda kendi ismiyle anılacak 3'üncü hareketiyle literatüre girerek, "Dünyada 3 harekate sahip ilk sporcu" olan milli cimnastikçi Ferhat Arıcan, Yılın Sporcusu ödülünü almaya hak kazandı. TSYD Ege Dostluk Kupası'nda stat krizini çözen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'ya ve turnuva finaline ev sahipliği yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a TSYD İzmir Özel Ödülleri verilmesi kararlaştırıldı.

Karşıyaka Spor Kulübü'ne (KSK) yarım asırdan fazladır karşılıksız destek veren, özellikle Pınar sponsorluğuyla basketbola katkı sağlayan KSK Onursal Başkanı Selçuk Yaşar ise Yaşam Boyu Onur Ödülü'ne layık görüldü. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tsyd'de Ege'nin Kazananları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement