Tüketici Birliği Federasyonuna Bir Katılım Daha - Son Dakika
Güncel

Tüketici Birliği Federasyonuna Bir Katılım Daha

Merkezi Antalya'da bulunan Tüketici Birliği Federasyonuna (TBF) bir katılım daha gerçekleşti.

03.03.2015 08:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halen Antalya, Erzurum, Siirt, Gümüşhane, Kütahya, İstanbul, Serik gibi yerlerde faaliyet gösteren 11 tane tüketici derneğini bünyesinde barındıran TBF'na Kaza Mağdurları Sosyal Güvenlik ve Tüketici Hakları Derneğinin (KazaMağdurDer) de katılımıyla federasyona üye dernek sayısı 12 ye yükseldi.

Katılım başvurusu kabul edilen KazaMağdurDer Genel Başkanı Ali KÖRÜKÇÜ, "TBF ailesi içinde yerimizi almış olmaktan son derece memnunuz. İnsanımıza hizmet etme noktasında hareket eden örgütlerin birlikteliliği etkin olabilmek adına son derece önemli. Birlikten kuvvet doğar anlayışından hareketle bizde tüketici hareketine güç vermek için buradayız" dedi.

Tüketici Birliği Federasyonu (TBF) Genel Başkan Vekili Av. İbrahim GÜLLÜ ise "Kaza Mağdurları ve Tüketici Derneğinin katılım isteğini geri çeviremezdik. Bu nedenle yeni bir ses ve soluk ile aramıza katılan KazaMağdurDer'e hoş geldiniz demekten ve TBF ye katılım belgesini takdim etmekten onur duydum. TBF ailesi artık daha büyük, daha güçlü ve daha mutlu. Bu mutluluk kalplerin birlikteliğinden kaynaklanmaktadır" diyerek katılım belgesini Ali KÖRÜKÇÜ'ye takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tüketici Birliği Federasyonuna Bir Katılım Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement