Tunç Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Tunç Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

Tunç Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını değerlendirerek, “Milletimiz tercihini yeni Türkiye’den yana yapmıştır.

11.08.2014 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını değerlendirerek, "Milletimiz tercihini yeni Türkiye'den yana yapmıştır. Bartınlı hemşehrilerimiz de yüzde 57,5 oy oranıyla Türkiye'nin gücüne güç katmıştır. Tüm halkımıza ve teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanının ilk kez doğrudan halk tarafından seçildiğini ifade eden Yılmaz Tunç, "Milletimiz büyük bir olgunlukla tercihini 12 yıldan buyana ülkemizi her alanda geliştirmek ve büyütmek için gecesini gündüzüne katan Recep Tayyip Erdoğan'dan yana kullanmıştır. Ülkemizin 2023 hedeflerini yakalaması için, çözüm sürecinin kalıcı hale gelmesi ve ülkemizin terörden kurtulması için, bir daha İMF kapılarına muhtaç olmaması ve Türkiye'nin dünyanın dev projelerine ev sahipliği yapması için milletimiz yeni Türkiye'den yana olduğunu göstermiştir. Türkiye'nin gücüne güç katacak bu sonuçla millet Çankaya'ya çıkmıştır. Bartın ilimizde de, il merkezi, ilçe, belde ve köylerimizde halkımız Başbakanımıza Türkiye ortalamasının üstünde yüzde 57,5 oranında bir destek vererek, hem ülkemiz genelindeki hem de Bartın'da ki AK Parti icraatlarını onaylamıştır. Halkımıza teşekkür ediyoruz, onlara layık olabilmek için geceli gündüzlü çalışmaya devam edeceğiz" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tunç Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement