Tunç'tan Köy Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Tunç'tan Köy Ziyareti

Tunç\'tan Köy Ziyareti

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, beraberinde Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, AK Parti Abdipaşa Belde Başkanı Fahrettin Balcı ve bazı teşkilat mensuplarıyla birlikte Ulus ilçesi Abdipaşa beldesi Aşağıdere köyünü ziyaret ederek,...

08.07.2013 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, beraberinde Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, AK Parti Abdipaşa Belde Başkanı Fahrettin Balcı ve bazı teşkilat mensuplarıyla birlikte Ulus ilçesi Abdipaşa beldesi Aşağıdere köyünü ziyaret ederek, köylülerle sohbet etti.

Milletvekili Tunç, TBMM'nin çalışmalara ara verdiği geçen hafta sonunda Bartın'da gerçekleştirdiği yoğun esnaf ve fabrika ziyaretlerinin arasında Ulus ilçesi Abdipaşa beldesine bağlı Aşağıdere köyüne giderek köylülerle köylülerle sohbet etti. Köy muhtarı Orhan Yılmaz ve köy sakinleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Milletvekili Tunç ve beraberindekiler, köylülerle birlikte sohbet ettikten sonra köy sofrasında yemek yediler.

Milletvekili Tunç, Aşağıdere köylüleriyle yaptığı sohbette, "AK Parti'nin 10 yılda Türkiye'yi şehirleriyle, belde ve köyleriyle birlikte daha yaşanılabilir hale getirdiğini belirterek, KÖYDES projesi ile Bartın'a 85 milyon lira tutarında yatırım yaptık, Ulus ilçemizin köylerine 20 milyon lira tutarında içme suyu ve köy yolu çalışması gerçekleştirdik, Ankara'da sizlerin sesi olmaya devam ediyoruz, muhalefet partileri özellikle CHP, AK Parti'nin millet nezdinde artan desteğini artık hazmedemiyor, ülkemizin gelişmesini, kalkınmasını çekemiyorlar, Türkiye'yi huzursuz etmek için ellerinden geleni yapıyorlar, Taksim Gezi olayları nedeniyle karışıklık çıkarmaya, milletimizi rahatsız etmeye, şiddeti teşvik etmeye çalışıyorlar, Millet iradesine saygı duymadıklarını her fırsatta söylüyorlar, bizler sizlerin emanetinize sahip çıkmaya devam edeceğiz, emaneti yere düşürmeden, milletimizin hizmetkarı olmaya, gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz, bundan hiç şüpheniz olmasın" dedi.

Aşağıdere Köyü Muhtarı Orhan Yılmaz ve köy sakinleri de Milletvekili Tunç'a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, bizler ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunların farkındayız, çok iktidarlar gördük, AK Parti gibi çalışan bir hükümet gelmedi, 9 ay sonra önümüze gelecek olan sandıkta gereken cevabı vereceğiz, sizin hiç endişeniz olmasın dediler. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tunç'tan Köy Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement