Türk Göçmen Kaçakçıları Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Türk Göçmen Kaçakçıları Yakalandı

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir’de yabancı uyruklu şahısları deniz yoluyla Avrupa ülkelerine kaçırmaya çalışan dört Türk vatandaşını yakaladı.

11.10.2015 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir'de yabancı uyruklu şahısları deniz yoluyla Avrupa ülkelerine kaçırmaya çalışan dört Türk vatandaşını yakaladı.

İzmir'de yasa dışı yollardan Avrupa ülkelerine deniz yoluyla kaçmaya çalışan yabancı uyruklu göçmen şahıslar ile ilgili olarak Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığına yönelik iki ayrı operasyon yaptı. 6 Ekim günü saat 23.35 sıralarında, Anadolu Caddesi üzerinde minibüs içerisinde 29 Suriye ve iki Irak uyruklu olmak üzere toplam 31 yabancı uyruklu göçmen şahıs tespit edilerek 31 adet can yeleği ve iki adet şambrel can simidi ele geçirildi. Göçmenleri yasa dışı yollardan yurt dışına çıkarmaya çalışan Türk vatandaşları M.U. (34) ve M.M.Ç. (32) isimli şüpheliler yakalandı, M.U. (34) isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. M.M.Ç. (32) isimli şahıs ise mahkeme tarafından serbest bırakıldı. 8 Ekim günü saat 21.04 sıralarında, İzmir- Çeşme çevre yolu üzerinde bulunan bir alışveriş merkezi önünde otobüs ile otobüse eskortluk eden binek otomobil içerisinde 56 Suriye, üç Irak ve bir İran uyruklu olmak üzere toplam 60 yabancı uyruklu göçmen şahıs tespit edilerek 16 adet can yeleği ele geçirildi. Göçmenleri yasa dışı yollardan yurt dışına çıkarmaya çalışan Türk vatandaşları A.G. (32) ve H.A. (33) isimli şüpheliler yakalandı. A.G. (32) ve H.A. (33) isimli şahıslar çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türk Göçmen Kaçakçıları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement