Türkiye Barolar Birliği Başkanı Coşar, Bayburt'ta - Son Dakika
Yerel

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Coşar, Bayburt'ta

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Vedat Ahsen Coşar, Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu Başkanlığı'nın, Bayburt'taki hizmet binası ile sosyal tesislerinin açılışına katıldı.

19.07.2012 17:48

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Vedat Ahsen Coşar, Gümüşhane- Bayburt Bölge Barosu Başkanlığı'nın, Bayburt'taki hizmet binası ile sosyal tesislerinin açılışına katıldı.

Coşar, yaptığı konuşmada, Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu'nca düzenlenen baro sosyal tesislerinin açılışında yaptığı konuşmada, Barolar Birliği olarak üyeleri olan tüm barolara hemen hemen her konuda destek verdiklerini, donanım ve meslek içi eğitim konusunda yardımda bulunduklarını belirtti.

Yeni yürürlüğe giren yasalar olan Ticaret Kanunu, Borçlar Kanunu, Hukuk Muhakemeleri Kanunu'nun temel kanunlar olduğunu ifade eden Coşar, "Bu kanunların tanıtımları ile ilgili eğitim çalışmaları veriyoruz. Barolarımızın 76'sına araç yardımında bulunduk" dedi.

Vali İpek ise Türkiye'nin gerçekten çok ciddi anlamda bir ilerleme, gelişme içinde olduğunu vurgulayarak, "Ama arkamızdan çeken bazı prangalar var. İnşallah onları da aşarız, onları aştığımızda göreceksiniz ki dünyanın en demokratik, en insan haklarına saygılı ülkesi Türkiye olacaktır. Bu anlamda Sayın Başbakanımız ve 61. hükümetimiz çok ciddi bir çalışma içerisinde" diye konuştu.

Çoşar ve beraberindekiler, daha sonra Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığı görevine yeni başlayan Erkan Kalkan'ı makamında ziyaret etti. Başsavcı Kalkan, Coşar'a ziyaret anısına plaket verdi.

Açılışa, Bayburt Valisi Hasan İpek, AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Demirezen, İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak, Emniyet Müdürü Mesut İnce, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Sitare Sağsen ve Salih Akgül, Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu Başkanı İsmail Taştan, Bayburt Adli Yardım Büro Başkanı İbrahim Ercan Çobanoğlu ile avukatlar katıldı.

Muhabir: Fatih Mehmet Özcan - Abdulkadir Nişancı/ Asena Akçay

Yayıncı: J.Jale Müminoğlu - BAYBURT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Barolar Birliği Başkanı Coşar, Bayburt'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement