Türkiye Bizim Son Kalemizdir - Son Dakika
Güncel

Türkiye Bizim Son Kalemizdir

Türkiye Bizim Son Kalemizdir

Konferansta konuşan Gazeteci Eraslan, Batılı büyük devletlerin Ortadoğu'yu geçmişte cetvelle çizdiğini, bugünde sınırları yeniden kendi çıkarlarına uygun bir şekilde değiştirmeye çalıştıklarını ifade etti.

23.10.2015 14:34  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıthane Belediyesinin düzenlemiş olduğu Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Gazeteci ve Yazar Sibel Eraslan, Gültepe Kültür Merkezi'nde ''100 Yıllık Hesaplaşma'' konulu konferans ile Kağıthaneli vatandaşlarla bir araya geldi.

İslam coğrafyasında kan ve gözyaşının 100 yıldır hiç eksik olmadığını belirten Gazeteci Sibel Eraslan, ' Suriye'de artık Rusya diye bir gerçek var. Rusya'nın ekonomik nedenlerle sıcak denizlere inmek istediğini biliyoruz. Rusya'nın eski imparatorluk hayalleri kuruyor. Rusya'nın Deli Petro'nun vasiyeti olan sıcak denizlere inme hayallerini kurduğunu görüyoruz. Hatta batılı medya organları Putin'i Deli Petro'ya benzetmektedir. Aynı basın Recep Tayyip Erdoğan'ı da Selahaddin-i Eyyubi'ye benzetmektedirler. Türkiye'nin son yıllarda ciddi bir deşiğime doğru gittiğini görmekteyiz. Türkiye bizim son kalemizdir ve onu korumalıyız.' dedi.
Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç konferansı eşi Fatma Kılıç ile dinlerken, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse ile çok sayıda vatandaş ta katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye Bizim Son Kalemizdir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement