Türkiye Karate Federasyonu Diyarbakır Çıkartması - Son Dakika
Yerel

Türkiye Karate Federasyonu Diyarbakır Çıkartması

Türkiye Karate Federasyonu Diyarbakır Çıkartması

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, beraberindeki Karate Milli Takım Teknik Direktörü ve antrenörleri ile Diyarbakır'da iftar programına katıldı.

24.06.2016 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beraberindeki Karate Milli Takım Teknik Direktörü ve antrenörleri ile Diyarbakır'da iftar programına katılan Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, birlik ve beraberlik ruhu açısından Diyarbakır ziyaretlerinin önemli olduğunu belirtti. Karete spora hakkında da konuşan Delihasan, "Türkiye'nin her yerinde karateyi önemsiyoruz ve Türkiye'nin her yerinden gelecek sporcularla takımımızı oluşturup ülkemize başarılar getirmek istiyoruz. Bu anlamda Diyarbakır da kapasitesi yüksek bir şehir ve bundan yararlanmak istiyoruz" dedi.

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı ve heyetini Diyarbekirspor A.Ş Kulübü, Diyarbakır Gençlik Spor Kulübü, Kayaspor Karate Kulüpleri tarafından organize edilen iftar programı Sur ilçesinde bir restoranda verildi.

Bölgedeki Karate Sporu Temsilcileri De Katıldı

Diyarbakır Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan Türkiye Karate U21 Yaş altı Erkek Milli Takım Teknik Direktörü Cengiz Çınar, Diyarbakır Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Diyarbakır ASKF Başkanı Remzi Dayan, Diyarbekirspor Başkan vekili Cemal Doğrul, Şanlıurfa Bölgesi Federasyon Kurulu üyesi Ali Avcı, Diyarbakır Gençlik Spor Kulübü Başkanı Şeyhmus Kızılaslan, Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa ve Batman'dan gelen karate antrenörleri ve davetliler katıldı.

"Diyarbakır Kapasitesi Yüksek Bir Şehir"

İftar programı ile ilgili bilgi veren Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Diyarbakır Karate kulüplerimizin daveti üzerine kente geldiklerini söyledi. Delihasan, "Burada olmamız birlik ve beraberlik ruhu açısından önem arz ediyor. Diyarbakır ve bölgedeki arkadaşlarımızla iftar programında bir buluştuk. Buraya gelmemiz hem moral açısından önemli hem de burada karate yapan insanlara bir mesaj olması amacıyla da ayrıca önemli. Çünkü biz Türkiye'nin her yerinde karateyi önemsiyoruz ve Türkiye'nin her yerinden gelecek sporcularla takımımızı oluşturup ülkemize başarılar getirmek istiyoruz. Bu anlamda Diyarbakır da kapasitesi yüksek bir şehir ve bundan yararlanmak istiyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından davetliler, okunan dualarla iftarlarını açtı.

Plaket ve Forma Hediye Edildi

İftar programının sonunda ASKF Başkanı Remzi Dayan ve Diyarbakır Gençlik Spor Kulübü, Başkanı Şehmus Kızılaslan, karate sporuna katkılarından dolayı Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasa ile Türkiye Karate U21 Yaş altı Erkek Milli Takım Teknik Direktörü Cengiz Çınar'a ayrı ayrı plaket verdi. Plaketleri Diyarbakır Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz ve Diyarbakır Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Demir takdim etti.

Doğrul'dan Diyarbekirspor Forması

Diyarbekirspor Başkan vekili Cemal Doğrul ise üzerinde Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan'ın isminin yazılı olduğu 21 numaralı Diyarbekirspor formasını hediye etti. Doğrul, Karate milli takım teknik direktörü Cengiz Çınar'a da üzerinde ismi yazılı Diyarbekirspor forması hediye etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Türkiye Karate Federasyonu Diyarbakır Çıkartması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement