Türkiye Şampiyonları Kupalarını Alleben'de Kaldırdı - Son Dakika
Yerel

Türkiye Şampiyonları Kupalarını Alleben'de Kaldırdı

Paletli Yüzme Türkiye Şampiyonasında, başarılı sporcular madalyalarına Şehitkamil Belediyesi Alleben 1 Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen ödül töreniyle kavuştu.

22.06.2015 15:30  Güncelleme: 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde, Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu Başkanlığınca organize edilen Yıldızlar ve Ümitler Kategorisi Paletli Yüzme Türkiye Şampiyonası'nda, başarılı performanslarıyla dereceye girmeye hak kazanan sporcular şampiyonluk kupası ve madalyalarına Şehitkamil Belediyesi Alleben 1 Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen ödül töreniyle kavuştu.

Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu Başkanlığı'nın, 2015 Yılı Yurt İçi Faaliyet Programında yer alan Yıldızlar ve Ümitler Kategorisi Paletli Yüzme Türkiye Şampiyonası, yaş gruplarında Türkiye'nin en iyi sporcularının kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Aralarında İstanbul İTÜ GVO Spor Kulübü, İstanbul TYK Spor Kulübü, İstanbul Bakırköy Su Sporları Kulübü, İstanbul Beykent Koleji, Ordu Yüzme İhtisas Spor Kulübü, Sakarya Su Sporları Kulübü gibi adeta su altı sporlarında adeta marka haline gelen spor kulüplerinden 200'e aşkın sporcunun yarıştığı şampiyonada, kategorilerinde derece elde eden ve şampiyon olan sporcular büyük mutluluk yaşadı. Şehitkamil Belediyesi Alleben 1 Yüzme Havuzu'nda, gerçekleştirilen ödül töreninde, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci ile birlikte, Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda sporcu velisi şampiyonları yalnız bırakmadı.

"ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ SU SPORLARI ADINA TÜRKİYE'DE BİR MODEL"

Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu As Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, Şehitkamil Belediyesi'nin son yıllarda düzenlediği organizasyonlarla, federasyonların yıllık faaliyet programlarında yer alan şampiyonlara ve yarışlara yaptığı ev sahipliğiyle ve su sporlarında faaliyet gösterdiği tüm branşlarda yetiştirdiği sporcularla, Türkiye bazında model alınması gereken bir kurum olduğunu belirtti. Doç. Dr. Özen, bu yıl ilk kez organize edilen Yıldızlar ve Ümitler Paletli Yüzme Türkiye Şampiyonası ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Türkiye genelindeki 19 spor kulübümüzden 200'ü aşkın sporcunun katılımı ile şampiyonayı organize etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Şehitkamil Belediyemiz bundan önceki yıllarda da ulusal faaliyetlerimize ev sahipliği yapmıştı ancak bu şampiyonda federasyon heyetimizle yapmış olduğumuz gözlemler neticesindeki ortak kanımız Alleben Yüzme Havuzları, su sporları alanındaki tüm organizasyonlarında ve eğitim faaliyetlerinde daha üst bir kaliteye ulaşmış. Ben, federasyonum ve şampiyonaya katılan tüm spor kulüplerimizin idareci, antrenör ve sporcuları adına bu güzel organizasyona yapmış oldukları ev sahipliğinden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkürü bir borç biliyorum" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Şampiyonları Kupalarını Alleben'de Kaldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement