Türkiye Şampiyonu Enes Uslu'ya Bir Altın da İznik'ten - Son Dakika
Yerel

Türkiye Şampiyonu Enes Uslu'ya Bir Altın da İznik'ten

Denizli'de, Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda düzenlenen Türkiye Genç Erkekler Serbest Güreş Şampiyonası'nda 66 kiloda şampiyon olan Enes Uslu'ya, İznik ilçesinde düzenlenen törende altın ve çeşitli hediyeler verildi.

13.02.2015 16:35

Denizli'de, Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda düzenlenen Türkiye Genç Erkekler Serbest Güreş Şampiyonası'nda 66 kiloda şampiyon olan Enes Uslu'ya, İznik ilçesinde düzenlenen törende altın ve çeşitli hediyeler verildi.

Belediye Başkanı Osman Sargın'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ödül törenine, AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, AK Parti Milletvekili aday adayı Selda Meriç, Türkiye Güreş Federasyonu Yağlı Güreş Marmara Temsilcisi Orhan Yavaş, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Ablak, İznik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Uslu, İznik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Akçalan, İznik spor Kulübü Başkanı Abdullah Balaban, iş adamı Sezai Uslu, İznikspor Güreş Takımı Antrenörü Hüseyin Coşkun ve Uslu'nun ailesi katıldı.

Sargın ve diğer katılımcılar, Uslu'yu altın ve başka hediyelerle ödüllendirdi.

Törende konuşan Sargın, Uslu'nun başarılarına her geçen gün yenilerini eklediğini söyledi.

Ona teşekkür eden Sargın, şöyle konuştu:

"Bir de orada yapmış olduğu bir jest var. Güreş, özellikle kardeşliğin daha çok pekiştiği bir spor dalıdır. Adamı mağlup ediyorsunuz, ondan sonra kardeş olarak kucaklıyorsunuz. O yüzden sizi tebrik ediyorum. Yapmış olduğunuz o hareket, tüm Türkiye basınında güzel bir şekilde yer aldı. Değerli kardeşimizin başarılarının devamını diliyorum. İnşallah bundan sonra Avrupa'da bizleri en iyi şekilde temsil edeceğinden eminiz. Burada bizlere, kurum ve kuruluşlara, sivil toplum örgütlerine düşen bir şey var. Sporcumuz çok başarılıdır. Arkasında destek ve kuvvet olduğu müddetçe bir yerlere çıkma imkanı yüksek olur ama destek olmazsa hakikaten engelleri aşması biraz zor olur. İçimizden yetişen bir genç kardeşimizin yukarıya gidebilmesi için hepimizin elinden gelen gayreti göstermesi lazım."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Şampiyonu Enes Uslu'ya Bir Altın da İznik'ten - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement