Tutuklanan Suç Makinesinden "Serbest Piyasa" Savunması - Son Dakika
Güncel

Tutuklanan Suç Makinesinden "Serbest Piyasa" Savunması

Tutuklanan Suç Makinesinden "Serbest Piyasa" Savunması

* Kadıköy'de beş ayrı ilde 93 suç kaydı ve 120 aranması bulunan 32 yaşındaki Murat D. polis ile yaşanan kovalamaca sonrasında yakalandı.

30.01.2016 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Kadıköy'de beş ayrı ilde 93 suç kaydı ve 120 aranması bulunan 32 yaşındaki Murat D. polis ile yaşanan kovalamaca sonrasında yakalandı.

Polis merkezi çıkışı, "Ben kimseye zorla ürün satmadım, kimseden zorla para almadım. Serbest piyasa. 3'e alırım 10'a satarım. Bu dolandırıcılıksa evet ben dolandırıcıyım" dedi.

Haber- Kamera: Cengiz ÇOBAN -Ramazan EĞRİ-İSTANBUL-DHA

İstanbul, Kocaeli ,İzmir, Antalya ve Kırıkkale'de dolandırıcılık, hırsızlık, resmi belgede sahtecilik, yaralama ve yankesicilik gibi suçlardan aranan Murat D., Kadıköy'de son işinde yakayı ele verdi.

ŞÜPHELİ KAMERADA

Bir işyerine gelerek "patronun borcu var" diyerek dolandırıcılık yapan şüpheli gösterdiği sahte evraklarla parayı aldıktan sonra işyerinden ayrıldı. Dolandırıldıklarını farkeden işyeri çalışanı durumu polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Kadıköy Asayiş Büro ekipleri ile şüpheli arasında kovalamaca yaşandı. Şüphelinin işyerinde yaptığı dolandırıcılık güvenlik kameralarına tarafından görüntülendi. Görüntülerde şüphelinin sahte evrakları vererek işyeri çalışanından paraları alması görülüyor.

"SERBEST PİYASA"

Polis merkezine götürülen Murat D. yapılan incelemesinde çeşitli suçlardan 93 kaydı ve 200 aranması olduğu öğrenildi. Yapılan işlemlerin ardından adliyeye götürülen şüpheli, 'Ben kimseye zorla ürün satmadım, kimseden zorla para almadım. Serbest piyasa. 3'e alırım 10'a satarım. Bu dolandırıcılıksa evet ben dolandırıcıyım" dedi.

Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Murat D., Maltepe Cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tutuklanan Suç Makinesinden 'Serbest Piyasa' Savunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement