U-14 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe Maçlarında Finalistler Belli Oluyor - Son Dakika
Yerel

U-14 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe Maçlarında Finalistler Belli Oluyor

U-14 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe Maçlarında Finalistler Belli Oluyor

1-4 Haziran tarihleri arasında Manisa Grup merkezinde oynanacak olan U-14 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakalarında finalistler bugün oynanacak karşılaşmaların ardından belli oluyor.

03.06.2016 11:40

1-4 Haziran tarihleri arasında Manisa Grup merkezinde oynanacak olan U-14 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakalarında finalistler bugün oynanacak karşılaşmaların ardından belli oluyor. Final 4 Haziran Cumartesi günü Akhisar Şehir stadında A ve B gruplarının birincileri arasında oynanacak.

Akhisar Belediye Şehir Stadyumunda 2 grupta 6 takımın katıldığı müsabakalara A Grubunda İstanbul bölgesinden Damlaspor, Antalya bölgesinden DSİ Spor ve Bursa bölgesinden Arabayatağıspor ile B Grubunda İstanbul bölgesinden Seyrantepe, Antalya bölgesinden 1905 Serik ve Bursa bölgesinden İnegöl Gazipaşa takımları mücadele veriyor. Karşılaşmalar 35'er dakikalık iki devreden oluşuyor.

İkinci kademe müsabakalarında ikinci gün maçında B Grubunda mücadele veren 1905 Serikspor, Seyrantepe'yi 3-1 mağlup ederken günün ikinci maçında ise DSİ Spor ile Arabayatağıspor ise 1-1 berabere kaldı.

Günün son karşılaşmalarında ise bugün A grubunda Damlaspor ile DSİ Spor karşılaşırken günün ikinci maçında ise İnegöl Gazipaşa Spor ile Seyrantepe karşı karşıya gelecek.

2. Kademe müsabakalarında bugüne kadar alınan sonuçlar şöyle:

A Grubu: Arabayatağı-Damlaspor (2-2)

A Grubu: DSİ Spor/ Arabayatağı Spor (1-1)

B Grubu: İnegöl Gazipaşa-1905 Serikspor (5-1)

B Grubu: Seyrantepe/ 1905 Serikspor (1-3)

Bugün A Grubunda saat 15.30'da Damlaspor-DSİ Spor ile B Grubunda ise saat 18.00'de İnegöl Gazipaşa-Seyrantepe karşılaşmaları oynanacak. 2. Kademenin final maçı ise 4 Haziran Cumartesi günü saat 11.00'da A Grubu ile B Grubu birincileri karşı karşıya gelecek. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel U-14 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe Maçlarında Finalistler Belli Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement