Üç Mahalleden Hizmet Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Üç Mahalleden Hizmet Teşekkürü

Üç Mahalleden Hizmet Teşekkürü

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Demirci’yi ziyaretinde, ilçe ile Sındırgı arasında kalan Çanakçı, Bardakçı ve Örücüler Mahallelerini ziyaret etti.

11.09.2015 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Demirci'yi ziyaretinde, ilçe ile Sındırgı arasında kalan Çanakçı, Bardakçı ve Örücüler Mahallelerini ziyaret etti. Mahalleleri ziyaretinde büyük coşkuyla karşılanan Başkan Ergün'e, mahalle sakinleri Demirci-Sındırgı yolunun asfaltlanması ve evlerinin boyanması nedeniyle teşekkür etti.

Demirci ziyaretinde mahalleleri de gezme fırsatı bulan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu çerçevede Çanakçı, Bardakçı ve Örücüler Mahallelerini de ziyaret etti. Başkan Ergün'e ziyaretlerde Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı, Muhtarlar Daire Başkanı Cem Çöllü, MASKİ İçme Suları Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürü Emre Mermer ve Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinatörü Kazım Aysan'da eşlik etti. Başkan Ergün'ün ziyaretler çerçevesinde ilk durağı Çanakçı Mahallesi oldu. Burada Mahalle Muhtarı Halil Sevim ve mahalleliler tarafından karşılanan Başkan Ergün, mahallede bulunan halı atölyelerini gezdi. Halı atölyesinde çalışan bayanlardan bilgi alan Başkan Ergün, bayanların ördüğü halıları inceledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan "Köylerimiz Büyükşehirle Güzelleşiyor" projesi kapsamında boyanan evleri de inceleyen Başkan Ergün, projenin olumlu karşılamasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Çanakçı'nın ardından Bardakçı ve Örücüler Mahallelerine de ziyaretlerde bulundu. Bardakçı'da da mahallelinin büyük ilgisiyle karşılanan Başkan Ergün, mahalle sakinleri ile sohbet ederek sorunlarını dinledi. Asfalt çalışmaları hakkında mahalle sakinlerini bilgilendiren Başkan Ergün, çalışmalara Mayıs ayında başlamayı planladıklarını belirterek, "Tabi ihale sürecinde yapılan itirazlar çalışmaların başlamasını geciktirdi. Ben art niyet aramak istemiyorum ama bu itirazlar bizi dört ay oyaladı. Sonuç itibariyle nasip bugüneymiş. Hayırlısıyla çalışmalara başladık. Demirci-Sındırgı arasındaki 27 kilometrelik yolun dışında, Demirci'ye toplamda 107 kilometre asfalt yapacağız" diye konuştu.

MAHALLELİLERDEN HİZMETE TEŞEKKÜR

Mahalle ziyaretini Demirci-Sındırgı güzergahında bulunan Örücüler Mahallesi ile sürdüren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, burada da ilgiyle karşılandı. Asfalt hizmeti nedeniyle memnuniyetlerini belirten mahalleliler, bozuk yollardan kurtuldukları için Başkan Ergün'e teşekkür ettiler.

BÜYÜKŞEHİR OLDUĞUMUZU HİSSETTİK

Asfalt çalışmalarının yanı sıra Büyükşehir Belediyesi tarafından evlerinin boyanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren mahalleliler, Büyükşehir olduklarını gelen hizmetler sayesinde hissettiklerini belirttiler. Demircili vatandaşlardan Selim Çelik, "Biz çalışmalardan çok memnunuz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Tabi bizim en büyük sorunumuz asfalttı. Buda çözüldü. Tek isteğimiz hizmetlerin bundan sonrada devam etmesi. Başkanımıza güveniyoruz." derken, Zeki Tokmak ise, "Evlerimizin temizliği ve sağlığımız açısından boya yapılması bizleri memnun etti. Manisa'dan uzak olduğumuz için buralara hizmet gelmez diyorduk. Ancak başkanımız bizi yanılttı. Evlerimizin boyanmasının yanında birde asfalt çalışmaları ile bozuk yollardan kurtulduk. Başkanımızın elinden geleni yaptığını görüyoruz. Allah razı olsun." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üç Mahalleden Hizmet Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement