Uğur Cizre'de, Murat ve Emrullah Kızıltepe'de Toprağa Verildi (2) - Son Dakika
Güncel

Uğur Cizre'de, Murat ve Emrullah Kızıltepe'de Toprağa Verildi (2)

Uğur Cizre\'de, Murat ve Emrullah Kızıltepe\'de Toprağa Verildi (2)

Cenaze SONRASI CİZRE KARIŞTI PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyesi ve yüzü maskeli onlarca kişi, Uğur Özkan'ın defnedilmesinin ardından akşam saatlerinde, Dörtyol Kavşağı, Köprübaşı, Otogar ve çevre yollarında barikat kurarak yolları trafiğe kapattı.

21.07.2015 23:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cenaze SONRASI CİZRE KARIŞTI

PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyesi ve yüzü maskeli onlarca kişi, Uğur Özkan'ın defnedilmesinin ardından akşam saatlerinde, Dörtyol Kavşağı, Köprübaşı, Otogar ve çevre yollarında barikat kurarak yolları trafiğe kapattı. Yoldan geçen bazı kamyonları durduran YDG-H üyeleri, bunları yolu kesmek için barikat olarak kullandı.

Olay yerine akrep ve TOMA zırhlı araçlarıyla gelen polise, havai fişek, molotof kokteyli ve el yapımı ses bombalarıyla saldıran YDG-H üyelerine polis de, gaz bombası ve tazyikli su ile karşılık verdi. Polisin gaz bomaları nedeniyle çevredeki onlarca kişi olumsuz etkilendi.

YDG-H üyeleri ile güvenlik güçleri arasında, ilçenin çeşitli noktalarında başlayan çatışmalar devam ediyor. İlçe genelinde sabah saatlerinde başlayan gerginlik hala devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uğur Cizre'de, Murat ve Emrullah Kızıltepe'de Toprağa Verildi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement