Uğur Işılak Dombıra ile Coşturdu - Son Dakika
Magazin

Uğur Işılak Dombıra ile Coşturdu

Uğur Işılak Dombıra ile Coşturdu

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bu yıl 15'incisinin düzenlendiği Tarım ve Seracılık Festivalinde sanatçı Uğur Işılak sahne aldı.

03.05.2014 08:36  Güncelleme: 08:33

Antalya’nın Kumluca ilçesinde bu yıl 15’incisinin düzenlendiği Tarım Ve Seracılık Festivali’nde sanatçı Uğur Işılak sahne aldı. Sevilen şarkılarını dinleyicileri için seslendiren Işılak, Ak Parti’nin seçim çalışmaları için bestelediği Dombıra parçasıyla dinleyenlere coşku dolu anlar yaşattı.Antalya’nın Kumluca ilçesinde Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl 15’incisinin düzenlendiği Tarım ve Seracılık Festivali devam ediyor. Gündüz bir birinden farklı etkinlikler ve yarışmalarla süren festival, akşam saatlerinde yerini festival kapsamında ilçeye gelen sanatçıların verdiği konsere bırakıyor.

Festivalin üçüncü gününde sevilen Sanatçı Uğur Işılak Kumlucalı dinleyicileri için sahneye çıktı. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’ya böyle bir festivali tertip ettiği için teşekkür eden Işılak, Kumluca’nın Antalya ve Akdeniz kültürünün en yoğun ve saf şekilde yaşandığı ilçeler arasında olduğunu söyledi.Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’da Uğur Işılak’ın 9 yıl öncede Kumluca’ya tekrar geldiğini hatırlatarak bu yılki festivale de geldiğinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi. Günün anısına Başkan Çetinkaya, Sanatçı Işılak’a porselen bir çaydanlık hediye etti. Işılak, hediye alırken “Başkanımız kahveyi çayı çok sevdiğimi biliyor. O yüzden böyle bir hediye verdi. Çok teşekkür ederim” dedi.

YOĞUN İSTEK ÜZERİNE DOMBIRA’YI SESLENDİRDİ

Karatepe Stadı’nı dolduran dinleyicileri için parçalarını seslendiren Işılak, programın sonlarına doğru Ak Parti’nin seçimlerde sıkça kullandığı “Haydi Anadolu” isimli parçasını seslendirdi. Haydi Anadolu’nun ardından dinleyicilerin yoğun isteği üzerine Işılak, Ak Parti’nin 2014 yerel seçim çalışmalarında kullanması için bestelediği Dombıra’yı seslendirdi. Stadı dolduran kalabalığın Dombıra parçasını hep bir ağızdan söylemesinin ardından konser sona erdi.

Öte yandan festivalin 3 Mayıs Cumartesi günü yağlı pehlivan güreşleri ve kadınlara yönelik yarışmalarla devam edeceği bildirildi.

ALPARSLAN ÇINAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Uğur Işılak Dombıra ile Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement