Ulukışla'da Kaymakamlık Voleybol Turnuvaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Ulukışla'da Kaymakamlık Voleybol Turnuvaları Başladı

Ulukışla\'da Kaymakamlık Voleybol Turnuvaları Başladı

Niğde’nin Ulukışla ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen Kurumlar arası Kaymakamlık Voleybol Turnuvalarının on birincisi başladı.

27.02.2016 13:36

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen Kurumlar arası Kaymakamlık Voleybol Turnuvalarının on birincisi başladı. Ulukışla Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Kaymakamlık Kupası Voleybol turnuvalarında bu yıl bir ilk de yaşanıyor. Bu yıl ilk defa Ulukışla'da turnuvalara kamu kurum ve kuruluşlarından iki tane Bayan Voleybol Takımı katılıyor.

Ulukışla Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Faruk Uçar, "Bu yıl on birincisini düzenlediğimiz ve toplam on takımın mücadele ettiği Kaymakamlık Voleybol Turnuvalarının iki takımı bayanlardan oluşmaktadır. 22 Şubat -29 Mart 2016 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz müsabakalar, hafta içi akşamları oynanacak. İlk olarak bu yıl katılan bayan voleybol takımlarımız, erkek voleybol takımlarımız ile kıyasıya mücadele etmektedirler. Turnuvalara katılan Ulukışla Belediyesi, Çiftehan Köyü Muhtarlığı, Emniyet Amirliği, Müftülük, Aile Sağlığı Merkezi, Çok Programlı Anadolu Lisesi, Hasangazi Ortaokulu, Çukurova Gençlik erkek voleybol takımları ile Ulukışla Kaymakamlığı Vakıf ve Ulukışla Kaymakamlığı Birlik Bayan Voleybol takımları zorlu mücadeleye başlamış bulunmaktadırlar." dedi.

Ulukışla Kapalı Spor Salonunda oynanan maçlara vatandaşlarla birlikte seyirci olarak katılan Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar da, " Ulukışla İlçemizde kamu kurum ve kuruluşlarımız ve personelleri arasındaki iletişim ve birlik beraberlik bağlarını kuvvetlendiren bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Geleneksel olarak düzenlediğimiz müsabaka ve turnuvalar, centilmenlik ve kardeşlik duyguları içerisinde geçmektedir. Bu turnuvalarda bu yıl bir ilke imza atan ve kıyasıya mücadele eden Bayan Voleybol Takımlarımız ile Erkek Voleybol Takımlarımızı tebrik ediyorum. Turnuvalarda emeği geçen Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüze, hakemlerimize ve takımlarımızın maçlarını izlemeye gelen kıymetli Ulukışlalılara teşekkür ediyorum. Kurumlarımız arası iletişimi ve bağları kuvvetlendirici bu ve benzeri etkinlikleri her geçen gün artırarak devam ettireceğiz. Voleybol takımlarımıza başarılar diliyorum." diye konuştu.

Mart ayı sonunda bitecek olan turnuvaların final maçları sonrası dereceye giren takımlara, düzenlenecek ödül töreninde kupalarının verileceği belirtildi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ulukışla'da Kaymakamlık Voleybol Turnuvaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement