Uluslararası Ali Dağı Yamaç Paraşütü Şampiyonası Başladı - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Ali Dağı Yamaç Paraşütü Şampiyonası Başladı

Uluslararası Ali Dağı Yamaç Paraşütü Şampiyonası Başladı

Kayseri'nin Talas İlçesi'nde 7'ncisi düzenlenen Uluslararası Ali Dağı Yamaç Paraşütü Şampiyonası başladı.

10.07.2016 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin Talas İlçesi'nde 7'ncisi düzenlenen Uluslararası Ali Dağı Yamaç Paraşütü Şampiyonası başladı. 5 ülkeden 130 sporcunun katıldığı şampiyona 6 gün sürecek.

Ali Dağı yamaç paraşütü atlayışı alanında düzenlenen şampiyonanın açılış törenine Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ve sporcular katıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, gerçekleştirilen şampiyonaya her geçen dönem ilginin arttığını belirterek, "Ali Dağı'nda her yıl yamaç paraşütü ve yelken kanat yarışmaya devam edeceğiz. Bu yıl 7'ncisini düzenlediğimiz şampiyonaya 5 ülkeden 130 sporcu katıldı. Bulgaristan, İran, Ukrayna, Rusya ve ülkemizden katılan sporcular mücadele edecek. Kazasız belasız şampiyona diliyorum" dedi.

Şampiyonada 121 erkek, 9 kadın sporcu yer alırken, sporcular serbest en uzun mesafeli uçuşu gerçekleştirmeye çalışacak. Sırayla atlayışlarını gerçekleştiren sporcular, gökyüzünde renkli görüntüler yaşanmasına neden oldu. Dereceye giren sporcular 15 Temmuz'da ödüllerini alacak.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uluslararası Ali Dağı Yamaç Paraşütü Şampiyonası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement