Üniversite Öğrencilerinden Büyükşehir Belediyeye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Üniversite Öğrencilerinden Büyükşehir Belediyeye Ziyaret

Üniversite Öğrencilerinden Büyükşehir Belediyeye Ziyaret

İngiltere, Macaristan, Romanya, Portekiz, İtalya, Bulgaristan ve Letonya'dan Diyarbakır'a gelen 28 kişilik öğrenci grubu, Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

28.05.2015 17:36

Girişimci Üniversiteler tarafından yürütülmekte olan Because Of Youth (Gençliğin Yüzünden) uluslararası seminer programı için Diyarbakır'a gelen İngiltere, Macaristan, Romanya, Portekiz, İtalya, Bulgaristan ve Letonyalı 28 kişilik öğrenci grubu, Büyükşehir Belediyesine gelerek Genel Sekreter Fethi Suvari'yi ziyaret etti. Gençler, programları hakkında bilgi verirken, Suvari ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve gençlere başarılar diledi.

İşsizlik Sorunları ve Yapılabilecekler Tartışılacak

Girişimci Üniversiteliler Topluluğu tarafından organize edilen seminer, 26 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Gençliğin Yüzünden Uluslararası Semineri, Erasmus Değişim Programı ve Gençlik ve Değişim Derneği tarafından da destekleniyor. Seminer boyunca katılımcılar, Avrupa'nın farklı ülkelerinde gençlerin yaşadığı işsizlik sorunlarını, bu sorunlara yönelik neler yapıldığını ve neler yapılabileceğini tartışacak. Ayrıca Avrupa Birliği'nin gençlere sunduğu fırsatlar hakkında bilgilendirmeler yapılarak, Erasmus Değişim Programı'ndan nasıl daha etkili yararlanabileceği tartışılacak.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Üniversite Öğrencilerinden Büyükşehir Belediyeye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement