Ünlü Spor Adamları Başkan Uğur'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Ünlü Spor Adamları Başkan Uğur'u Ziyaret Etti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Türk futbolunun tanınan ve sevilen isimlerini misafir etti.

13.10.2015 09:14

Eski futbolcu ve spor yazarı Ogün Altıparmak, Merkez Hakem Kurulu eski başkanı ve FİFA Kokartlı eski hakem Mustafa Çulcu, ünlü teknik direktör Yılmaz Vural ile futbolcular İlhan Eker, Uğur Boral ve Orhan Şam Başkan Uğur'u makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Mengüç, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Feyyaz Çiftçi, Büyükşehir Belediyspor Kulübü Şube Müdürü İrfan Sarıgül de hazır bulundular.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "İmkan Bizden Oynamak Sizden" Mahalle Ligi Futbol Turnuvası kapsamında Büyükşehir Belediyespor Kulübünce bir spor paneli düzenlendi. Panelin konuşmacı konukları olan ünlü spor adamları Balıkesir'de önce Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret etti. Makamda gerçekleşen görüşmede Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile eski futbol anılarını paylaşan eski futbolcu spor yazarı Ogün Altıparmak, Balıkesir'in son derece gelişmiş ve gelişmekte olan bir il olarak gördüklerini ifade ederek takdirlerini iletti. Başkan Uğur, devam eden proje ve yatırımlar tamamlandığında ise Balıkesir'in çok daha farklı daha yaşanabilir kaliteli bir şehir olacağını, tüm mesailerini bunun için harcadıklarını ifade etti. Balıkesirli olan MHK Eski Başkanı Mustafa Çulcu ve futbolcu İlhan Eker de Balıkesir'in Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile daha da gelişeceğine, güzel çalışmaların yapılacağına inandıklarını belirttiler.

Balıkesirspor'un da konuşulduğu ziyarette Yılmaz Vural, Ogün Altıparmak, Mustafa Çulcu ve İlhan Eker, kırmızı beyazlı ekibin yerinin Süper Lig olduğunu, kulübün sağlam yatırımlarla daha modern ve kalıcı tesislere kavuşturulması gerektiğini ifade ederek bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile de görüş birliğinde olduklarını ifade ettiler. İlhan Eker, Balıkesirli olmaktan her zaman gurur duyduğunu söyledi. Ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Başkan Uğur, misafirlerine çeşitli hediyeler verdi.

Ünlü futbol adamları aynı gün öğleden sonra moderatörlüğünü MHK Eski Başkanı Mustafa Çulcu'nun yaptığı panele katılarak Balıkesirli sporseverler ile Mahalle Ligi üzerine görüşlerini paylaştılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü Spor Adamları Başkan Uğur'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement