Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Göreve Başladı

Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Göreve Başladı

Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Mehmet Ayaz, yeni görevine başladı.

13.02.2015 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Mehmet Ayaz, yeni görevine başladı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arslantaş'ın Gaziantep Cumhuriyet Savcılığı'na atanmasının ardından göreve getirilen Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı olarak yeni görevine başladı.

Göreve başlayan Başsavcı Mehmet Ayaz, 2001 yılında Ünye Adliyesi yapılırken Ankara'da stajyer olarak görev yaptığını, o dönemde hakim ve savcı odalarının lüks olduğunu duyduğunu belirterek, "2001-2015 yılına kadar olan süreç düşünüldüğünde hakim savcı ve personel sayıları arttı ve alanlar daraldı şuan bir yer sıkıntısı yaşanıyor ve ek bina ihtiyacı duyulmuş. Mevcut adliye düzenin bir takım değişiklikler olarak maksimum fayda elde etmek adına çalışmalarımız olacak. Genel itibariyle düzenli ve oturmuş bir adli teşkilat olduğunu söyleyebilirim" dedi.

ÖZGEÇMİŞİ

1978 yılı Ankara doğumlu olan Başsavcı Mehmet Ayaz, 2003 yılında çekilen kurayla stajyer olarak Mardin Cumhuriyet Savcılığı'na atandı. Daha sonra sırasıyla 2004 yılında Gaziantep'e bağlı Yavuzeli Cumhuriyet Savcılığı'na, 2006 yılında Eskişehir'e bağlı Seyit Gazi Cumhuriyet Savcılığı'na, 2009 yılında Düzce Cumhuriyet Savcılığı'na, 2013 yılında Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı'na ve son olarak 2015 Şubat tarihinde Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı'na atandı. Mehmet Ayaz evli ve iki çocuk babası. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement