Üzülmez, Erzurumluların Konuğu Oldu - Son Dakika
Güncel

Üzülmez, Erzurumluların Konuğu Oldu

Dernek ve sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretler kapsamında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki akşam da Kartepe Erzurum Aşkale Demirkıran Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ne konuk oldu.

26.12.2014 16:15

İstasyon Mahallesi'nde bulunan Kartepe Erzurum Aşkale Demirkıran Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ne konuk olan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i, Dernek Başkanı Metin Çomak ve dernek üyeleri karşıladı. Dernek binasında üyelerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e, meclis üyeleri Ahmet Sağırkaya ve Kemal Timur, koordinatörler Yusuf Özdemir ve Şemistan Subaşı, Zabıta Müdürü Selman Çelik, İstasyon Mahalle Muhtarı Şerif Tezcan, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri ve mahalle temsilcileri de eşlik etti.

Üzülmez, seçim öncesi ziyaret ettiğimiz ilk dernek

Kartepe'nin geleceğini şekillendirecek 41 vizyon projesini Erzurumlularla paylaşan başkan ve beraberindekiler içilen çaylar eşliğinde samimi atmosferde sohbet etti. Dernek çatısı altında oluşturulan güzel birlik ve beraberliğin ilçe geneline yansıdığına dikkat çeken Belediye Başkanı Üzülmez, asli belediyecilik çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ifade etti. Başkan Üzülmez, "Aday adayı iken ziyaret ettiğimiz ilk sivil toplum örgütü sizin derneğinizdi. Bundan dolayı sizin derneğinizin yeri benim kalbimde ayrı bir önem taşıyor. O ziyaret ile başlattığımız süreç sonunda başkan olduk ve bugün yine sizlerle bir aradayız" dedi.

Kartepe'de ticari, eğitim, sosyal ve kültürel alanda yapacakları çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulunan
Başkan Üzülmez, "Çok kozmopolitik bir ilçe olan Kartepe'de bizi öne çıkartacak özelliklerimizi unutmayalım. Bu arada da çoğalıp büyüdüğümüz, emek verdiğimiz ve hizmet aldığımız genç ilçemizde birlikte olma ve birlikte yaşamanın gereği ne varsa, Kartepe'ye has özellikleri oluşturarak burada mutlu ve huzurlu bir şekilde birlikte yaşayalım. Ben yola çıkarken bunları söylemiştim. Bizler hak, hukuk ve adalet noktasında herkese eşit mesafede hizmet verme hedefiyle çıktığımız bu hizmet yolunda Allah Rızası için çalışıp güzel eserler bırakarak hoş bir sada oluşturmak istiyoruz" dedi.

Gündeme dair ve mahalleye ilişkin konuların konuşulduğu sohbette Başkan Üzülmez, Erzurumluların sorularını yanıtladı. İmar konularındaki sıkıntının çözümü konusunda imar revizyon çalışmalarının tamamlanması gerektiğini belirten Başkan Üzülmez, üst yapı konulardaki düzenlemelerin yapılması konusunda da ekibine talimat verdi. Erzurumlular başkana ilettikleri sıkıntıların giderilmesi noktasında sergilediği performans için teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez, Erzurumluların Konuğu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement