Vahide Gördüm Meryem Uzerli'nin Yerini Dolduramadı - Son Dakika
Kadın

Vahide Gördüm Meryem Uzerli'nin Yerini Dolduramadı

Vahide Gördüm Meryem Uzerli\'nin Yerini Dolduramadı

Hastalığı nedeniyle Muhteşem Yüzyıl'dan ayrılan Meryem Uzerli'nin yerine Hürrem Sultan olarak ekrana gelen Vahide Gördüm sınıfta kaldı.

22.06.2013 08:54  Güncelleme: 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tükenmişlik sendromu nedeniyle Muhteşem Yüzyıl'dan ayrılan Meryem Uzerli'nin yerine Hürrem Sultan olarak ekrana gelen Vahide Gördüm sınıfta kaldı! Gördüm'ün Kanuni'yi canlandıran Halit Ergenç'ten daha yaşlı göründüğünü belirten izleyiciler yeni Hürrem'i Twitter'da 'direnseyirci' etiketiyle ti'ye aldı

Entrikaların sultanı Hürrem bu kez kaybetti! Meryem Uzerli'nin tükenmişlik sendromuna yakalandığını söyleyip Almanya'ya dönmesi üzerine yeni Hürrem Sultan olarak Muhteşem Yüzyıl kadrosuna dahil olan Vahide Gördüm, önceki akşam dizinin sezon finalinde ilk kez izleyici karşısına çıktı. Ancak ünlü ünsüz birçok kişi Twitter'da 'direnseyirci' etiketiyle Gördüm'ü ti'ye aldı. Eleştirilerin başında yeni Hürrem'in Kanuni'den yaşlı gözükmesi geldi.

İşte ünlü twitlerinden bazıları

İbrahim Tatlıses: Şimdi Hürrem oldu mu, Fırat'ı çekerken bazı değişiklikler yaptım ama seyirciyi aptal yerine koymadım, ayıptır.

Demet Akalın: Valla iyileş gel kurban olayım, bırak şu inadı. Meryem bu acıyı bize yaşattın ya affetmeyeceğiz seni. Olmadı olamazdı zaten biliyorduk.

Sacit Aslan: Bu nasıl Hürrem böyle. Keşke Meryem Uzerli'nin giydiği kıyafetleri oynatsaydın Timur Bey.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kadın Vahide Gördüm Meryem Uzerli'nin Yerini Dolduramadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement