Vakfıkebir'de Miting Gibi Proje Tanıtımı - Son Dakika
Yerel

Vakfıkebir'de Miting Gibi Proje Tanıtımı

Vakfıkebir\'de Miting Gibi Proje Tanıtımı

AK Parti Vakfıkebir Belediye Başkan adayı Muhammet Balta, projelerini ve belediye meclis üyelerini tanıttı.

17.03.2014 16:03

AK Parti Vakfıkebir Belediye Başkan adayı Muhammet Balta, projelerini ve belediye meclis üyelerini tanıttı.

Sabri Bahadır Kültür Merkezi'nde 45 projenin tanıtım toplantısında izdiham yaşanırken, toplantıya Ankara Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, il ve ilçe yöneticileri katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, 30 Mart yerel seçimlerine çok kısa bir zaman kala Vakfıkebir'in çehresini değiştirecek, Vakfıkebir'e yeni bir ivme kazandıracak olan kalkınma hamlesini başlattıklarını söyledi.İskenderoğlu, ülkenin çok kritik bir süreçten geçtiğinin altını çizerek, "Ülkemiz gerek içeride, gerekse dışarıda acımasız ve insafsız saldırılara maruz kalmaktadır. Bu milleti bölmek ve birbirlerine düşürmek isteyenler sahne almış bulunuyor. Ülkemizin 12 yıllık kazanımlarını çekemeyenler, hizmetle, icraatla bileğimizi bükemeyenler şimdi entrikalarla, şantajlarla, montajlarla, iftiralarla milletin bileğini bükmek istiyorlar. Ancak milletimizin feraseti, Vakfıkebir'in dirayeti ile bütün bu oyunlar bozulacak ve emin adımlarla hem Vakfıkebir'de, hem Trabzon'da, hem de Türkiye'de yolumuza devam edeceğiz" dedi.

"ÜÇLÜ OLSUN, GÜÇLÜ OLSUN"

AK Parti Vakfıkebir Belediye Başkan adayı Muhammet Balta ise yaptığı konuşmada, Vakfıkebir'in mazisinin tarihi geçmişiyle, Büyükliman bölgesinin en büyüğü ve büyüme potansiyeli en çok olan, kadim bir kent olduğuna dikkat çekerek, "Bizi biz yapan bu şehre vefa borcumuzu ödemek ve 'İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır' kelamını kendime rehber ederek, size ve ilçemize samimiyetle hizmet etmek, Vakfıkebir'imizin daha modern, yaşanabilir bir ilçe olması, tarihi ve kültürel zenginliği ile ülkemizde hak ettiği yere daha hızlı gelmesi için acizane, Vakfıkebir Belediye Başkanlığına aday oldum. 'Belediye Başkanın sermayesi, halkına ve şehrine hizmet etmek olmalıdır' sloganı ile ilçe merkezi ve köylerinin kentsel altyapı, üstyapı sorunlarını çözmüş, caddeleri asfaltlanmış, kaldırımları yapılmış, bina dış görüntüleri güzelleştirilmiş, tarihi ve kültürel kimliği, şahsiyetleri ve yöresel ürünleri öne çıkarılmış, düzenli temizliği yapılan, çevreye, yeşile ve sahile duyarlı bir Vakfıkebir'i elbirliğiyle oluşturmak arzusundayız" diye konuştu.

"Gençlerimizin spor ve eğitim imkanlarını geliştirmek, kültür-sanat imkanlarından en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamak, yaylalarımızı korumak ve daha canlı etkinlikler yapmak hevesindeyiz" diyen Balta "Belediye Başkanı seçildiğim zaman sadece AK Parti'nin Belediye Başkanı değil, Vakfıkebir' in Belediye Başkanı olacağımı, herkesi kucaklayan, dinleyen, değer veren, iyi ve güzel şeyleri severek yapma gayretinde olacağımı bilmenizi isterim. Gönül kapımız herkese açık olacak, sevgi ve hoşgörü ile hizmet etmek ve sizlerin hayır duasını almaktan başka bir gayemiz olmayacaktır. 30 Mart 2014 tarihi Vakfıkebir'in değişim ve dönüşümü için yeni bir dönemin başlangıç tarihi olacaktır. Bu değişim ve dönüşümün hayata geçebilmesi için Vakfıkebir Belediyesinin Ak Parti Belediyeciliği ile buluşması gerekmektedir. Bu projelerimizi büyükşehir belediyemiz ve merkezi hükümetimiz işbirliğiyle hayata geçireceğiz. Sizlerden isteğimiz bu üç gücü buluşturmanızdır. Kısaca 'Üçlü olsun, Güçlü olsun' diyoruz" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vakfıkebir'de Miting Gibi Proje Tanıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement