Vali Çetinkaya Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Vali Çetinkaya Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

Vali Yasemin Özata Çetinkaya, çeşitli müsabakalarda Türkiye, Avrupa ve dünya çapında dereceye giren Sinoplu sporcuları makamında kabul ederek ödüllendirdi.

06.05.2015 16:49

Vali  Yasemin Özata Çetinkaya, çeşitli müsabakalarda Türkiye, Avrupa ve dünya çapında dereceye giren Sinoplu sporcuları makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Valilik makamında düzenlenen ödül törenine Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Haşim Murat Öztürk, İl temsilcileri, antrenörler  ve şampiyonalarda dereceye giren sporcular katıldı.

Tüm sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Vali Çetinkaya, başarılı sporcuları bu şekilde makamda kabul etmek ve ödüllendirmenin sporcuların elde ettikleri başarının karşılığı olmadığını söyledi.

Çetinkaya, toplumda bir farkındalık yaratmak, çocukları, gençleri spora teşvik etmek, motive etmek anlamında bu tür ziyaretleri çok önemsediğini ve çok önemli olduğunu vurguladı.

Sporcular arasında Kars Sarıkamış'ta düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Kayak Şampiyonasında Türkiye 2.'si olan Hazine Bodur, Silivri'de düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Masa Tenisi Şampiyonasında Türkiye 1.'si olan Sabri Can Curum, Türkiye 3.'sü olan Yusuf  Tuna Küçük, Konya'da gerçekleştirilen Tekvando Poomse şampiyonasında Türkiye 3.'sü olan Zülal Genç, Erkin Doğan Gür, Rümeysa Tiryaki ve Ebru Ozan, Adana'da düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Atletizm Şampiyonasında Türkiye 2.'si olan Sezgin Şeker, Sapanca'da düzenlenen Deniz Küreği Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 1.'si olan Selahattin Emre yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Çetinkaya Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement