Vali Kahraman'dan, Operasyon Ekibine Ödül - Son Dakika
Güncel

Vali Kahraman'dan, Operasyon Ekibine Ödül

Vali Kahraman\'dan, Operasyon Ekibine Ödül

Erzincan'da geçen Ağustos ayında Acemoğlu mevkisinde terör örgütü PKK'nın gerçekleştirdiği yol kesme eylemi sonrası bölgede başarılı bir operasyon yapan 39 jandarma personeli, Vali Süleyman Kahraman tarafından ödüllendirildi.

07.10.2015 15:19

Erzincan'da geçen Ağustos ayında Acemoğlu mevkisinde terör örgütü PKK'nın gerçekleştirdiği yol kesme eylemi sonrası bölgede başarılı bir operasyon yapan 39 jandarma personeli, Vali Süleyman Kahraman tarafından ödüllendirildi.

Kemah İlçesi yakınlarında 27 Ağustos tarihinde Acemoğlu köprüsünde PKK'lı teröristlerin bir kadını öldürmesiyle sonuçlanan eyleminin ardından, bölgede başarılı operasyonlara imza atan jandarma personeline Vali Süleyman Kahraman tarafından başarı belgesi verildi. İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen belge töreninde askerleri selamlayan Vali Süleyman Kahraman, ülkenin içinde bulunduğu duruma dikkat çekerek, şunları söyledi:

"Burada tabi size ve bize büyük görevler düşüyor. Devletimiz içte olduğu gibi dışarıda da mücadele ediyor. Bütün Türk Milletinin, Türkiye Cumhuriyetlerin ve bütün İslam ülkelerinin tek ümit bağladığı son kale Türkiye üzerinde oyunlar oynanıyor. Biz de burada devletimizin temsilcisi olarak sizlere şunu ifade etmek istiyoruz. Sizin gibi değerli arkadaşlarımız, değerli askerlerimiz olduğu müddetçe inşallah Türkiye'mizden hiç kimse bir çakıl taşı dahi alamayacaktır. Çünkü bu cansiperhane, her şeyinizi feda ederek bu çalışmalarınızı bütün Türkiye gördü bizde görüyoruz. Bütün vatandaşlarımız, hemşerilerimiz buna şahit. Böyle çalışmaya devam edeceğiz inşallah."

Vali Kahraman, Kemah'taki operasyona katılan ve başarılı olan askerleri tebrik ettiğini belirterek şöyle konuştu:

"Bu konuda çok güzel örnek bir mücadele verdiler. İnşallah bundan sonra da mücadele devam edecektir. Hep temenni ediyoruz ve dua ediyoruz. Allah sizin yar ve yardımcınız olsun. Tabi sizlerin bu başarılı çalışmasını ödüllendirmek gerekiyor. Ödül oldukça insanların şevki artar. Sizi gönülden tebrik ediyoruz, takdir ediyoruz. Allah başarılarınızın devamını nasip etsin. Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Her zaman olduğu gibi bundan böyle de sizlerin yanında olacağız. Allah sizleri her zaman muvaffak etsin."

Konuşmanın ardından Vali Süleyman Kahraman İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Orhan Tonğ başta olamak üzere 39 jandarma personeline başarı belgelerini verdi. - Erzincan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Kahraman'dan, Operasyon Ekibine Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement