Vali Seddar Yavuz'dan Banaz İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Seddar Yavuz'dan Banaz İlçesini Ziyaret Etti

Vali Seddar Yavuz\'dan Banaz İlçesini Ziyaret Etti

Uşak Valisi Seddar Yılmaz, Karahallı ve Ulubey ilçelerinden sonra Banaz ilçesine gitti.

15.03.2014 11:34

Uşak Valisi Seddar Yılmaz, Karahallı ve Ulubey ilçelerinden sonra Banaz ilçesine gitti.

İlçeye gelişinde Banaz Kaymakamı Muzaffer Şahiner, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yusuf Murat Aslan, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Pehlivan ve daire amirleri tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz'a ilçe hakkında brifing verildi. Kaymakam Muzaffer Şahiner, İzmir-Ankara devlet yolu üzerinde bulunan ve bu avantajı nedeniyle gerek ticaret gerekse turizm alanında gelişmeye elverişli bir konumda bulunan Banaz'ın daha da gelişmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Vali Seddar Yavuz "İlçelerimiz hakkında yerinde incelemelerde bulunuyorum. Ayrıntılı bir şekilde önümüzdeki günlerde tekrar ilçelerimizin öncelikli sorunlarını, ön plana çıkarılabilecek avantajlı konumlarını hep birlikte değerlendirecek, zaman kaybetmeden çalışmalarımıza başlayacağız. Kaymakamlarımızın hazırladığı projelere ve yürüttükleri çalışmalara da Valiliğim olarak gereken desteği sağlayacağız" dedi.

Vali Yavuz Banaz Kaymakamlığı ziyaretinden sonra İlçe Jandarma Komutanlığını ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. İlçenin genel asayiş durumu hakkında bilgi alan Vali Seddar Yılmaz, "İlçelerimizin yüksek güvenlikli, huzurlu yerleşim alanları olmalarını insanlarımızın buralarda yaşamaktan mutlu olmalarını arzu ediyoruz. Bunun sağlanmasında da elbette jandarma ve polisimizin büyük katkısı var, tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Vali Seddar Yavuz Banaz ilçesindeki incelemelerini tamamlamasının ardından Uşak'a döndü. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Seddar Yavuz'dan Banaz İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement