Mardin Valisi Taşkesen'den Recep, Tayip, Erdoğan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Mardin Valisi Taşkesen'den Recep, Tayip, Erdoğan'a Ziyaret

Mardin Valisi Taşkesen\'den Recep, Tayip, Erdoğan\'a Ziyaret

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen Erboğa ailesinin Recep, Tayip, Erdoğan adlı üçüzlerini ziyaret etti.

10.02.2015 16:47  Güncelleme: 16:50

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen Erboğa ailesinin Recep, Tayip, Erdoğan adlı üçüzlerini ziyaret etti.

Mardin merkez Artuklu ilçesi Kabala Mahallesi'nde yaşayan Mehmet Sait Erboğa ve eşi Fatma Erboğa çiftinin Diyarbakır'da özel bir hastanede doğan ve isimlerini Recep, Tayip, Erdoğan adlı üçüzlerini evlerinde ziyaret ederek iyi dileklerini iletti.

Baba Mehmet Sait Erboğa, üç erkek çocuğuna Recep, Tayyip ve Erdoğan isimlerini koymaya eşi ile birlikte karar verdiklerini söyledi. Bebeklerinin 7,5 aylıkken dünyaya geldiğini belirten baba Erboğa, gelişimini tamamlamayan bebeklerden birinin sağlık problemleri yaşadığından dolayı şuan Diyarbakır'da tedavi gördüğünü ifade etti.

Bebeklerin sağlık durumu ile ilgili aileden bilgi alan Vali Taşkesen, üç bebeği bir arada büyütmenin meşakkatli olduğunu, bu konuda anne ve babaya kolaylıklar dileyerek tedavi ve bakımları için gerekli desteğin verileceğini belirtti.

Ziyarette Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Mustafa Pektek, İş-Kur Müdürü Mehmet Akın ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Metin Bayram da hazır bulundu. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mardin Valisi Taşkesen'den Recep, Tayip, Erdoğan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement