Valiler Kararnamesi - Son Dakika
Güncel

Valiler Kararnamesi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak'ın okula gelmesi Salondan detaylar Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak konuşması Koçak'a tablo hediye edilmesi Esnaf ziyareti Ziyaretten detaylar Valiler Kararnamesi – Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak Kızıltepe ilçesinde veda ziyaretlerinde bulundu Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak Kızıltepe ilçesinde veda ziyaretlerinde bulundu.

04.06.2016 16:21

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak'ın okula gelmesi

Salondan detaylar

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak konuşması

Koçak'a tablo hediye edilmesi

Esnaf ziyareti

Ziyaretten detaylar Valiler Kararnamesi

– Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak Kızıltepe ilçesinde veda ziyaretlerinde bulundu

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak Kızıltepe ilçesinde veda ziyaretlerinde bulundu.

Valiler kararnamesiyle tayini Aydın'a çıkan Koçak, Furkan Doğan Kız Anadolu İmam Hatip lisesini ziyaret ederek öğrencilere bir araya geldi.

Koçak, konuşmasında bugün ve tarih boyunca ne kadar insanlığa zararlı, insanlığı huzurdan barıştan güvenden uzaklaştıran insan varsa çoğunun Allah korkusu olmayan insanlar olduğunu söyledi.

Öğrencilere çokça Kur'an okumalarını tavsiye eden Koçak, "Yeni medeniyetin inşasında çok önemli rol oynayacaksınız. Bugün burada bulunmanızın sebebi, bu eğitim kurumunda bulunmanızın burada eğitim görmenizin size yüklenen sorumluluğun sadece yüksek puan alıp iyi bir üniversiteye girmek oradan da iyi bir iş sahibi olmak veya başka dünyalıklara ulaşmak değil aslında çok daha büyük bir sorumlulukla dünyanın ihtiyaç duyduğu insanlığın ihtiyaç duyduğu medeniyeti inşa etmektir." diye konuştu.

Konuşmadan sonra okul müdürü Züleyha Feyza Batıhan, Vali Koçak'a bir tablo hediye etti.

Okul ziyaretinden sonra Kızıltepe Kaymakamlığında kurum müdürlerini ve ardından bazı esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Vali Koçak ziyaretlerden sonra ilçeden ayrıldı.

Vali Koçak'a Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan ve Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Az eşlik etti.

Valiler Kararnamesi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Valiler Kararnamesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement