Vatan Partisi'nin İzmir Mitingi - Son Dakika
Yerel

Vatan Partisi'nin İzmir Mitingi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "PKK terörünü 6 ay içinde bitireceğim. Vatandaşları tehdit edene, iş yeri kundaklayana, devletin yaptırım gücünü kullanacağız" dedi.

05.06.2015 21:16

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "PKK terörünü 6 ay içinde bitireceğim. Vatandaşları tehdit edene, iş yeri kundaklayana, devletin yaptırım gücünü kullanacağız" dedi.

Doğu Perinçek, partisinin Gündoğdu Meydanı'ndaki mitinginde, AK Parti ve CHP'nin Türkiye'deki yönetimine, küresel merkezlerce karar verildiğini ileri sürdü.

Perinçek, "Tepemizde yeni bir yönetim ABD yönetimi tarafından münasip görülmüş. AKP-CHP yönetimi kurmanın peşindeler. Kucaklarına da PKK'yı, yani HDP'yi veriyorlar. PKK parlatılıyor, yaldızlanıyor ve PKK'nın barajı aşması için çalışılıyor" dedi.

AK Parti ve CHP'nin yeni anayasa hazırlığı içinde olduğunu ifade eden Perinçek, "Yeni kelimesinden de korkar olduk. CIA merkezli ne kadar komplo varsa hepsinin başına yeni kelimesini koyuyorlar. Yeni anayasada neler var, 1. maddesini AKP ve CHP yöneticileri açıklıyor. Türk milletini anayasadan sileceklermiş" iddiasında bulundu.

Perinçek, AK Parti ve CHP'nin ortak hareket ettiğini ileri sürerek, "Bakınız, AKP-CHP ortaklığı nasıl oluştu. İkisi de Dersim, Seyit Rıza, Şeyh Sait, türban diyor. İkisi de 1930'lara, Atatürk Türkiye'sine kinli. Bir program oluşturdular. Yapmak istedikleri anayasa ile Türk milletine savaş ilan ediyorlar.  Anayasadan Türk kelimesi çıkarıldığı zaman Türkiye dağılır, Yugoslavya gibi olur" ifadelerini kullandı.

Perinçek, kendi iktidarları döneminde Türkiye'de tarımı ucuz mazot ve tohumla destekleyeceklerini aktararak, şöyle konuştu:

"Modern tarım yapacağız. Türkiye, dışarıdan pamuk, et, saman almayacak. Eğer AKP ve CHP'ye bırakacak olursak, sütü bile dışarıdan alacaklar. PKK terörünü 6 ay içinde bitireceğim. Vatandaşları tehdit edene, iş yeri kundaklayana, devletin yaptırım gücünü kullanacağız. Bölgede güvenliği sağlayacağız. Bölücü ve yobaz terör örgütlerini, birleşip temizleyeceğiz. Kandil'e, beyaz bayrak çektireceğiz. Onları uyarıyorum, silahlarınızı yere atın. Meralara, otlaklara, çarşılara huzur getireceğim. PKK, devlet kuramaz. Türkiye'de güvenlik, ancak ay yıldızlı bayrağın altında olur. Vatan Partisi, diğer partiler gibi hayal satmıyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vatan Partisi'nin İzmir Mitingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement