Vekillik İçin Destek İstedi, Başkanlık Teklifi Aldı - Son Dakika
Yerel

Vekillik İçin Destek İstedi, Başkanlık Teklifi Aldı

Vekillik İçin Destek İstedi, Başkanlık Teklifi Aldı

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Tansu Kaya, genel seçimler için temaslarını Menemen ilçesinden devam ettirirken, bir vatandaştan Menemen Belediye Başkanlığı’na aday olması yönünde bir teklif aldı.

21.10.2015 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Tansu Kaya, genel seçimler için temaslarını Menemen ilçesinden devam ettirirken, bir vatandaştan Menemen Belediye Başkanlığı'na aday olması yönünde bir teklif aldı. AK Partili Kaya ise bu teklife, "Belediye başkanınız olamam; ama destek verirseniz sizleri TBMM'de temsil etme şerefine nail olabilirim" diye yanıt verdi.

1 Kasım da yapılacak olan genel seçimler öncesi mahalle ve ilçe ziyaretlerine eden devam eden AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Tansu Kaya'nın, önceki günkü durağı İzmir'in Menemen ilçesi oldu. İlçede ilk ziyaretini AK Parti İlçe Teşkilatına yapan Tansu Kaya, burada partisinin ana kademesinde görev yapan yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları üyeleri ile bir araya geldi. AK Parti Menemen İlçe Başkanı Mithat Çetin'den çalışmalar hakkında bilgi alan Kaya, 1 Kasım seçimlerinde Menemen'e güvendiğini belirterek, "Ülkemizin huzuru, güvenliği, istikrarı ve ikbali için partimizi yeniden tek başına iktidar taşımak zorundayız. Bunun içindir ki teşkilat olarak el ele vererek, birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle son dakikaya kadar çalışmalıyız" dedi.

AK Partili Tansu Kaya, ilçede çalışmaları kapsamında esnaf, muhtarlar ve sivil toplum örgütleri ile de bir araya geldi. Kaya, programı sırasında yolda karşılaştığı vatandaşlarla da yakından ilgilenerek bol bol sohbet etti.

TANSU KAYA'YA VATANDAŞTAN BAŞKANLIK TEKLİFİ

Ziyaret sırasında Menemenli olduğunu belirten bir vatandaş, Tansu Kaya'nın yanına gelerek, Kaya'ya tebessüm ettiren bir teklifte bulundu.

Tansu Kaya'yı Aliağa Belediye Başkanlığı döneminden tanıdığını belirten vatandaş, "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Ben sizi Aliağa'da belediye başkanlığı yaptığınız dönemden takip ediyorum. Aliağa'ya yaptığınız hizmetleri de yakinen biliyorum. Sizden ricam bir daha ki döneme Menemen Belediye Başkanlığına aday olmanızdır. Doğrusunu söylemek gerekirse Menemen'in sizin gibi bir başkana çok ihtiyacı var" dedi.

Vatandaşın teklifini tebessüm eden Tansu Kaya, "Menemen Belediye Başkanlığı konusunda size söz veremem; ama milletvekili olmam halinde Menemen'in daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi adına üzerime düşen görevden daha fazlasını yapacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Dolayısıyla belediye başkanınız olamam ama, destek verirseniz sizleri TBMM'de temsil etme şerefine nail olabilirim" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vekillik İçin Destek İstedi, Başkanlık Teklifi Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement