Veli Toplantıları Öğrencilerin Evlerinde Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Veli Toplantıları Öğrencilerin Evlerinde Yapılıyor

Veli Toplantıları Öğrencilerin Evlerinde Yapılıyor

Adıyaman’ın Sincik ilçesindeki Sincik Çok Programlı Anadolu lisesi okul yönetimi ve öğretmenleri, ders çıkışlarında öğrencileri evlerinde ziyaretler yaparak, öğrencilerin okuldaki durumları hakkında bilgi veriyor.

04.12.2015 16:42

Adıyaman'ın Sincik ilçesindeki Sincik Çok Programlı Anadolu lisesi okul yönetimi ve öğretmenleri, ders çıkışlarında öğrencileri evlerinde ziyaretler yaparak, öğrencilerin okuldaki durumları hakkında bilgi veriyor.

Sincik ilçe Çok Programlı Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri, eğitimdeki başarı çıtasını yükseltmek amacıyla hayata geçirilen 'Erdemli ve Başarılı Birey' projesi kapsamında velileri ziyaret ederek, öğrencilerin durumları hakkında bilgi veriyor. Belirli bir plan ve program çerçevesinde ziyaretleri yürüten okul yönetimi, hem veli hem de öğrenci üçgeninde olumlu sonuçlar alındığını belirtti. Okul Müdürü Osman Bozan önderliğinde, Müdür Yardımcısı Celalettin Çolakça, Matematik Öğretmeni Fatih Özdemir, Biyoloji Öğretmeni Demet Küybet, Edebiyat Öğretmeni Bilge Çolakça, Tarih Öğretmeni Hatice Sevindi, İngilizce Öğretmeni Necla Aruk'tan oluşan ekibin yaptığı ziyaretlere ise öncelikle YGS 'ye girecek olan 12. sınıflardan başlandığı belirtildi.

Uygulama hakkında bilgi veren Okul Müdürü Osman Bozan, ziyaretlerde öğrencinin durumunu veli ile görüştüklerini, evde verimli bir şekilde ders çalışmalarını sağlamak için fikir alışverişinde bulunulduklarını belirtti. İlk denemelerde başarı elde ettiklerini anlatan Okul Müdürü Bozan, "Hayata geçirdiğimiz uygulama ile kendilerine değer verildiğini hisseden öğrencilerimizin davranışlarında olumlu yönde gelişmelerin yaşandığını gözlemliyoruz. Velilerin de okula, yönetici ve öğretmenlere karşı güvenlerinin arttığını izliyoruz. çok farklı sıkıntı ve problemle karşılaşıyoruz. Buna rağmen önemli ve başarılı sonuçlar elde ediyoruz. Veli ziyaretleri için emek harcayan tüm öğretmenlerimize gönülden teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Veli Toplantıları Öğrencilerin Evlerinde Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement