Voleybolda Gümüşhane Torul Gençlik, Fenerbahçe Grundig'i Konuk Ediyor - Son Dakika
Yerel

Voleybolda Gümüşhane Torul Gençlik, Fenerbahçe Grundig'i Konuk Ediyor

Voleybolda Gümüşhane Torul Gençlik, Fenerbahçe Grundig\'i Konuk Ediyor

Gümüşhane Torul Gençlik Antrenörü Aksoy: "CEV Challenge Kupası'nda Avrupa şampiyonu olan Fenerbahçe Grundig’i play off ilk karşılaşmasında taraftarlarımızın da desteğiyle yenmek istiyoruz”

01.04.2014 17:48

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik'in antrenörü Ali Bahadır Aksoy, CEV Challenge Kupası'nda Avrupa şampiyonu olan Fenerbahçe Grundig'i, sahalarında taraftarlarının desteğiyle play-off turu ilk karşılaşmasında yenmek istediklerini söyledi.

Gümüşhane Torul Gençlik, antrenör Aksoy yönetiminde, Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonunda, yarın Fenerbahçe Grundig ile yapacağı play-off ilk karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.

Aksoy, antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Grundig'i CEV Challenge Kupası'nda gösterdiği başarıdan dolayı kutladı.

Fenerbahçe Grundig'in ligi lider olarak bitirdiğini, Halk Bankası ve kendilerine karşı olmak üzere sadece 2 mağlubiyet aldığını belirten Aksoy,  "Rakibimiz, lider takım. Avrupa kupasında şampiyonluk elde etti. Ligde bize karşı mağlubiyet aldıkları için karşımıza daha güçlü çıkacaklar. Biz de elimizden geleni yapıp en azından Torul'da kazanmak istiyoruz" dedi.

Karşılaşmada taraftarların desteğini beklediklerini ifade eden Aksoy, "Taraftarlar, bizim için itici güçtür. Onların enerjisi bize de yansıyor. CEV Challenge Kupasında Avrupa şampiyonu olan Fenerbahçe Grundig'i kendi sahamızda taraftarlarımızın da desteği ile play-off ilk karşılaşmasında yenmek istiyoruz" diye konuştu. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Voleybolda Gümüşhane Torul Gençlik, Fenerbahçe Grundig'i Konuk Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement