Yalçın Akdoğan'a Peşmerge Sorusu Sert Geldi - Son Dakika
Güncel

Yalçın Akdoğan'a Peşmerge Sorusu Sert Geldi

CNN Türk'te bir programa katılan Yalçın Akdoğan, spikerin sorusuna, "sonra sert konuşan adam ben oluyorum. Siz beni provoke ediyorsunuz" dedi.

10.11.2014 00:42  Güncelleme: 00:47

CNN Türk'te yayınlanan Ankara Günlüğü programına katılan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'a CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat sert sorular sorunca ilginç diyaloglar yaşandı.

Çözüm süreci ve Kobani olaylarının konuşulduğu programda, CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Türkiye'den kısa süre önce Suriye'ye geçen Peşmerge güçleriyle ilgili şu soru sordu; "Peşmerge'nin girişi, o görüntüler, bazı kesimler tarafından çok tartışıldı. Çok net... Acaba Kürt ulusal birliğini mi ön plana çıkardı o giriş. Amacınız bölgedeki durumu dengelemek miydi?"

"HANDE BUGÜN ÇOK SERT SORUYORSUN"

Bu soru üzerine Vatan gazetesi yazarı Hüseyin Yayman, "Çok afadersiniz, bir araya girebilir miyim Yalçın bey. Şimdi yayın öncesinde de konuşmuştuk. Hande gerçekten bugün çok sert sorular soruyorsun" diyerek tepki gösterdi.

AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Hüseyin Yayman, bu ifadeleri kullanırken yüzü gülse de Yalçın Akdoğan cevap vermeden hemen araya girecek ortamı yumuşatmaya çalıştığı anlaşıldı.

"SİZ BENİ PROVOKE EDİYORSUNUZ"

Yalçın Akdoğan ise bu diyalog üzerine, "Ondan sonra ben sert konuşan adam oluyorum değil mi? Siz beni provoke ediyorsunuz" dedi.

Yalçın Akdoğan\'a Peşmerge Sorusu Sert Geldi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Yalçın Akdoğan'a Peşmerge Sorusu Sert Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • golge etme baska ihsan istemez: Onlara ulkenin icinde bulundugu cikmaz konusunda sorulan her soru sert gelir. hemen terslerler, şuclarlar, sustururlar. 13 2 Yanıtla
  • ...: Önceden kurgulanmış, milleti kandırıp algı yaratma programlarınızı biliyorduk zaten. Şimdi sizde tescil etmiş oldunuz. Koyunlarınıza dinletin. . . 11 3 Yanıtla
  • 6767: Hüseyin yayman tam bir hükümet yanlısı , yeni türeyen yalaka ekibindendir. 11 1 Yanıtla

Advertisement