Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Kum Plajı'na "Mavi Bayrak" asıldığını bildirdi.

22.08.2015 13:38

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Kum Plajı'na "Mavi Bayrak" asıldığını bildirdi.

Kurt, yaptığı açıklamada Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerinin çevre temizliği, can güvenliği, hizmetler ve genel kriterler bakımından plaja geçer not verdiklerini söyledi.

Uzun uğraşlar sonucunda mavi bayraklı bir plaja sahip olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Kurt, "Göreve gelmemizin hemen ardından öncelik verdiğimiz konu temizlik oldu. Bunun içinde çevre temizliğinin yanında deniz temizliği de yer alıyordu. Çok şükür emeklerimiz meyvelerini verdi. Sonunda bayrağı teslim aldık. Çınarcık eski görkemli günlerine, daha temiz ve modern günlerine doğru emin adımlarla ilerliyor" diye konuştu.

- AK Parti Altınova ilçe danışma meclisi toplantısı

AK Parti Altınova İlçe Başkanlığı tarafından danışma meclisi toplantısı düzenlendi.

İlçe Başkanı Hasan Zafer, burada yaptığı konuşmada son günlerde ülke üzerinde kötü oyunlar oynandığını ve bu oyunların bozulacağını söyledi.

Meydana gelen terör olayları nedeniyle birçok şehidin olduğunu ve bunların kendilerini üzdüğünü belirten Zafer, "Ancak bunu tüm kötü niyetli ülkeler ve insanlar bilmelidir ki biz Laz'ı, Kürt'ü, Türk'ü ve diğer etnik kökenlere bu ülkede kardeşçe yaşıyoruz. Kardeşi kardeşe düşürmeye çalışan hainlere asla fırsat vermeyeceğiz ve inadına kardeşlik vurgusu her zaman  düsturumuz olacaktır" diye konuştu.

Toplantıya Yalova Ak Parti Milletvekili Fikri Demirel, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve partililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement