Yalova'dan Tekirdağ Armaspor ve Kocaeli Yahya Kaptanspor Bir Üst Tura Yükseldi - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Tekirdağ Armaspor ve Kocaeli Yahya Kaptanspor Bir Üst Tura Yükseldi

Yalova\'dan Tekirdağ Armaspor ve Kocaeli Yahya Kaptanspor Bir Üst Tura Yükseldi

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun organizasyonu olan Yıldız Erkekler Grup Müsabakaları’nın Yalova ayağı son bulurken, bir üst tura Tekirdağ Armaspor ve Kocaeli Yahya Kaptanspor yükseldi.

19.04.2015 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun organizasyonu olan Yıldız Erkekler Grup Müsabakaları'nın Yalova ayağı son bulurken, bir üst tura Tekirdağ Armaspor ve Kocaeli Yahya Kaptanspor yükseldi.

17-19 Nisan 2015 tarihleri arasında Yalova Atatürk Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda Yalova Gençlikspor, Düzce'den Cumhuriyet Anadolu Lisesi Spor Kulübü, Eskişehir'den Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, Kütahya'dan Simav Kazcıoğlu Spor Kulübü, Afyon'dan Afyon Belediyespor, Tekirdağ'dan Armaspor mücadele etti.

3 gün süren müsabakaların ardından A Grubu'nda tüm maçlarını kazanan Kocaeli Yahya Kaptanspor ile B Grubu'nun son maçında Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü'nü 3-2 mağlup eden Tekirdağ Armaspor, bir üst tura adlarını yazdırırken, kupalarını ise Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan'ın elinden aldılar. Turnuvanın en centilmen oyuncuları ise Armaspor'dan Umut Koca ve Yahya Kaptanspor'dan Yunus İncik seçilirken, iki oyuncuya kupalarını A klasman Gözlemcisi Musa Sütoğlu takdim etti. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Tekirdağ Armaspor ve Kocaeli Yahya Kaptanspor Bir Üst Tura Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement