Yalova'ya Köprülü Kavşak - Son Dakika
Yerel

Yalova'ya Köprülü Kavşak

AK Parti Yalova Milletvekili Coşkun: "Dörtyol, Tonami Meydanı ile ilgili önemli bir projemiz vardı.

14.03.2014 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, " Dörtyol, Tonami Meydanı ile ilgili önemli bir projemiz vardı. Bu alanda yapılacak olan köprülü kavşak için ihale tarihi belirlendi. 16 Nisan'da trafik sorununu kısmen çözecek olan bu projenin ihalesi yapılacak" dedi.

Coşkun, AK Parti İl Binası'nda düzenlediği basın toplantısında uzun süredir gündemde olan Tonami Meydanı'ndaki kavşak projesiyle ilgili önemli bir gelişmenin yaşandığını söyledi.

Projenin hızlı bir şekilde tamamlanacağını belirten Coşkun, "İhale iyi bir müteahhide verildikten sonra çalışmalara hızla başlanacak. Teşkilat olarak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile sürekli irtibat halindeydik. Nihayet mutlu sona ulaştık. Dörtyol, Tonami Meydanı ile ilgili önemli bir projemiz vardı. Bu alanda yapılacak olan köprülü kavşak için ihale tarihi belirlendi. 16 Nisan'da trafik sorununu kısmen çözecek olan bu projenin ihalesi yapılacak. Bu bizim parti olarak önem verdiğimiz bir projedir. Yalova'nın trafik ve ulaşımını rahatlatacak bir projedir" diye konuştu.

Seçim sürecindeki çalışmaları da değerlendiren Coşkun, "AK Parti olarak seçimlere endeksli politikamız olmaz. Bizim istikrarlı politikamız vardır. Afaki projelerle milletin oyunu alıp sonra ne haliniz varsa görün diyen bir parti değiliz. Geçerliliği ve ihtiyacı olan projeleri yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Yalova'nın dört bir tarafının kolaçan ederek Armutlu'dan Altınova'ya kadar her birimiz çalışmalarımızı hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz" dedi. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'ya Köprülü Kavşak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement