Yalovalı Kulüplere Malzeme Yardımı - Son Dakika
Yerel

Yalovalı Kulüplere Malzeme Yardımı

Yalovalı Kulüplere Malzeme Yardımı

Yalova İl Özel İdaresi, Amatör Spor Haftasında Yalova’daki amatör kulüpler malzeme yardımında bulundu.

23.10.2015 16:13

Yalova İl Özel İdaresi, Amatör Spor Haftasında Yalova'daki amatör kulüpler malzeme yardımında bulundu. Yalova'da faaliyet gösteren 41 kulübe 125 bin TL değerinde spor malzemesi dağıtıldı.

Amatör spora her zaman destek verdiklerini belirten Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, "Amatör Spor Haftası'nda düzenlenen faaliyetlerle halk düzenli harekete teşvik ediliyor. Yetenek taraması yapılarak spora yönlendirilmiş çocuk ve gençlerin, bağlı oldukları kulüplerinin ve başarılı sporcuların halka tanıtılması sağlanacak. Gençlerin spor faaliyetlerine özendirilmesi için amatör spor kulüplerine destekte bulunuyoruz. Sporun gelişmesinde amatör kulüplerinin önemli bir yeri, misyonu ve vizyonu bulunuyor" dedi.

Milletvekili Fikri Demirel ise, "Yalova Kapalı Yüzme Havuzu, Merkez Gençlik Merkezi ve Çiftlikköy Gençlik Merkezi, Çınarcık Spor Salonu, Altınova Spor Salonu ve Sugören Futbol Sahası ile kısa zamanda yapılan beş spor tesisi hizmete girdi. Yalova'da dinamik gençler ve başarılı sporcular yetiştirmek görevimizdir" şeklinde konuştu.

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Tamer Erbul ise, malzeme yardımında bulunulmasından dolayı İl Özel İdare'ye ve emeği geçenlere teşekkür etti. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yalovalı Kulüplere Malzeme Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement