Yaralı Uzman Çavuş'un Eşinden Duygulandıran Paylaşım - Son Dakika
Güncel

Yaralı Uzman Çavuş'un Eşinden Duygulandıran Paylaşım

Yaralı Uzman Çavuş\'un Eşinden Duygulandıran Paylaşım

Silvan'da yaralanan Milaslı Uzman Çavuş Tayyip Günay'ın eşi Bahar Günay'ın Facebook'taki paylaşımı görenleri duygulandırdı.

12.10.2016 14:59  Güncelleme: 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dİiyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısında yaralanan 27 yaşındaki Muğla Milaslı Uzman Çavuş Tayyip Günay'ın eşi Bahar Günay'ın Facebook'taki paylaşımı görenleri duygulandırdı.

ARKADAŞI ŞEHİT OLDU, O YARALI KURTULDU

Geçen 10 Ekim'de Silvan'da Kazan Dağı Bölgesi'nde operasyon hazırlığı yapan askeri time PKK'lı teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen saldırıda 1 asker şehit olurken Milaslı Uzman Çavuş Tayyip Günay'ın da aralarında bulunduğu 5 asker de yaralandı. Vücuduna isabet eden 2 mermi ile yaralanan Uzman Çavuş Günay, Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Yaralı Uzman Çavuş'un Eşinden Duygulandıran Paylaşım

EŞİNİN PAYLAŞIMI DUYGULANDIRDI

3 aylık bir kız çocuğu babası olan Günay'ın tedavisi devam ederken Milas'ta oturan eşi 23 yaşındaki Bahar Günay'ın saldırının gerçekleştiği gün Facebook sayfasında "Canım Eşim" diyerek başladığı mesajında şunları yazdığı görüldü:

"Bir asker eşiysen, en büyük yükü sen taşırsın. Ne kadar gülsen de için hep buruktur. Bir yanın kırıktır, zaman gelir gülmeyi unutursun. İçin kan ağlar, gece uykuların gider. Kısacası, ölüm korkusunu yaşarsın. Sen bilir misin sevdiğini kaybetme korkusunu? Ama biz, her gün her dakika sevdiklerimizin ölüm korkusuyla yaşarız. Sesini duymadan bir gün duramazken, nefes almasına şükrederiz. Çünkü biz, eşimiz askerken hepimiz birer asker oluruz. Eşlerimiz vatanı biz de onları korumaya çalışırız."

Yaralı Uzman Çavuş'un Eşinden Duygulandıran Paylaşım

"BU ASKER AİLELERİNİN KADERİ"

Bahar Günay DHA muhabirine yaptığı açıklamada, Facebook'taki paylaşımını eşinin yaralandığı haberini almadan önce yaptığını belirtip, "Bu asker ailelerinin bir kaderi. Eşim iyileşip tekrar görevinin başına dönecek. Biz de vatanımızı korumak için eşimle birlikte yurdun her köşesinde yaşantımıza devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaralı Uzman Çavuş'un Eşinden Duygulandıran Paylaşım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement