Yaşlı Dostu Döşemealtı Projesi" Kursiyerlerine Sertifika - Son Dakika
Yerel

Yaşlı Dostu Döşemealtı Projesi" Kursiyerlerine Sertifika

Döşemealtı ilçesinde "Yaşlı Dostu Döşemealtı Projesi" kapsamında evinde yatağa bağımlı yaşlısı olan aile fertlerine yönelik gerçekleştirilen eğitimi tamamlayan kursiyere sertifikaları törenle verildi.

29.04.2014 12:40

Döşemealtı ilçesinde "Yaşlı Dostu Döşemealtı Projesi" kapsamında evinde yatağa bağımlı yaşlısı olan aile fertlerine yönelik gerçekleştirilen eğitimi tamamlayan kursiyere sertifikaları törenle verildi.

Döşemealtı ilçesinde yaşlıların daha nitelikli yaşam sürdürebilmeleri ve ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Döşemealtı Kaymakamlığı, Döşemealtı Belediyesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Akdeniz Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilen "Yaşlı Dostu Döşemealtı Projesi" devam ediyor.

Proje kapsamında yaşlı ve yatağa bağımlı yaşayan bireylerin yakınlarına yönelik hızlandırılmış kurslar düzenlendi. 16 saatlik kursu başarıyla tamamlayan 45 kursiyere sertifikaları, törenle verildi.

Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Naci Alın, törende yaptığı konuşmada, kursiyerlerin kutsal bir görev yaptıklarını ifade etti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yaşlı Dostu Döşemealtı Projesi' Kursiyerlerine Sertifika - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement