Yavuz Demir, Ak Partiden Aday Adayı Olduğunu Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Yavuz Demir, Ak Partiden Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Yavuz Demir, Ak Partiden Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Milas’ın Güllük Beldesi eski belediye başkanı Yavuz Demir, Ak Parti Muğla Milletvekili Aday adaylığını Bodrum ilçe başkanlığında düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.

21.02.2015 16:16

Milas'ın Güllük Beldesi eski belediye başkanı Yavuz Demir, Ak Parti Muğla Milletvekili Aday adaylığını Bodrum ilçe başkanlığında düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.

Demir'in aday adaylığı açıklamasına, AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Nihat Öztürk de katıldı. AK Parti'de aday adaylarının açıklamaları devam ediyor. Milas'ın eski beldelerinden Güllük'ün eski belediye başkanı Yavuz Demir, aday adaylığını Bodrum İlçe Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında duyurdu. AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, Demir'in adaylığının hayırlı olmasını dileyerek, "Kendisini Bodrum milletvekili aday adayı olarak takdim edeceğim. Yolu açık olsun" dedi.

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Yavuz Demir, AK Parti teşkilatında bugüne kadar güzel çalışmalar yaptıklarını ancak parti olarak kendilerini Ankara'ya iyi ifade edemediklerini belirterek, "Ankara bugüne kadar bize bir türlü itibar etmedi. Sıralamada, ilk üç içine bile giremedik. İnşallah bu dönem farklı olacak diye düşünüyorum. Teşkilatlar olarak Genel Merkez'i zorlamamız gerekir. Ben kendi adıma taleplerimi ilettim, ses getireceğini düşünüyorum" diye konuştu.

BODRUM-MİLAS EKSENİNDEN BİR ADAY İLK ÜÇE GİRMELİ

Bodrum-Milas- Yatağan ve Kavaklıdere ekseninin toplam 250 bin seçmeni olduğunu belirten Yavuz Demir, bu bölgenin mutlaka bir milletvekiliyle Ankara'da temsil edilmesi gerektiğini dile getirdi. Demir, "Hatta Bodrum'un özel bir milletvekili olmalı. Bu dönem çok umutluyum. Tuttuğunu koparan bir ilçe başkanına sahibiz. İnşallah Milas'ı da yanımıza alacağız ve Milas-Bodrum kardeşliğini oluşturacağız" dedi. Demir, milletvekili sıralamasında ilk üçün içinde mutlaka Bodrum veya Milas'tan bir aday olması gerektiğini işaret etti.

AK Parti'nin Anadolu'nun her yerinde itibar gördüğünü ancak Muğla bölgesinde bir türlü başarılı olamadığını savunan Yavuz Demir, "Bodrum bir dünya kentidir. Anadolu'nun herhangi bir kentiyle kıyaslayamazsınız. Dolayısıyla burada siyaseti farklı yapmak gerekiyor. Biz bunu başaramadıysak, önce kendimizi sorgulamalıyız. Toplumun AK Parti'ye yönelik şartlanmışlıkları, önyargıları var. CHP bunu müthiş bir şekilde işliyor. Burada o nedenle siyaset farklı yapılmalı ve CHP'nin kozları, argümanları en iyi şekilde kullanılmalı" diye konuştu.

CHP'nin Atatürkçülük, Cumhuriyet ve laiklik gibi değerleri kullanarak AK Parti'ye karşı mücadele verdiğini hatırlatan Demir, "O değerler bizim de değerlerimiz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yavuz Demir, Ak Partiden Aday Adayı Olduğunu Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement