Yazıcı'dan 216 Aday Adayına Çağrı - Son Dakika
Yerel

Yazıcı'dan 216 Aday Adayına Çağrı

Yazıcı\'dan 216 Aday Adayına Çağrı

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, “Milletvekili aday adayı 216 kişi el ele verip Bursa’mız için birlikte mücadele edelim” dedi.

23.02.2015 13:50

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, "Milletvekili aday adayı 216 kişi el ele verip Bursa'mız için birlikte mücadele edelim" dedi.

Milletvekili aday adayı Cüneyt Dizdar, AK Parti Yıldırım ve Kestel ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Dizdar, "Bursa doğumluyum. Dedelerim Yugoslavya'dan göç etmişler. İlkokul, ortaokul ve liseyi Bursa'da okudum. Bursa İmam Hatip Lisesi mezunuyum. O yüzden Yıldırım'a uzak bir isim değilim. Marmara Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü mezunuyum" dedi.

AK Parti'nin her zaman yanında olduğunu aktaran Dizdar, "Dokuma, boya apre ve konfeksiyon üzerine bir tesisimiz var. Ayrıca Bursa Haber Gazetesi, Bursa Haber Vizyon radyo, Bursa Haber TV ve dergilerimizin içerisinde bulunduğu yayın grubumuz var. Bugüne kadar AK Parti'nin yanında olan bir medya grubu ile bundan sonra da her zaman AK Parti'nin hizmetindeyiz" diye konuştu.

Maddi manevi hiçbir çıkar gözetmeden Bursa'ya daha iyi hizmet edebilmek için milletvekili aday adayı olduğunu belirten Dizdar "Bursa'nın sıkıntılarını biliyoruz. Sizlerle beraber çalışmak için buradayım. Teşkilatlarımızın tespit ettiği meseleleri çözmek adına çalışacağız. Meselelerin takipçisi olacağız ve Bursalı olmanın ayrıcalığını göstereceğiz. Bursa'da yaşayan herkes bizim için Bursalıdır" diye konuştu.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yaptığını aktaran Dizdar şöyle konuştu:

"1999, 2000 yılları arasında Bursaspor yönetim kurulu üyeliği yaptım. Rumeli derneklerine başkanlık yaptım. TESİAD'da 6 senedir başkanlık görevini yürütüyorum."

Milletvekilliği için müracaat eden herkesin, hep birlikte çalışmasını arzu ettiklerini kaydeden AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ise, "Salonda gençlik kolları, kadın kollarından temsilcilerimiz var. Biz istedik ki buraya gelen aday adaylarımız bütün kardeşlerimizle görüşme imkanı bulsunlar. Erken saatlerden başlayıp geç saatlere kadar süren toplantılarla aday adaylarımızla görüşme imkanı bulmuş olduk. Hayırlı uğurlu olsun. Bursa'nın milletvekili adayları seçilecek. Biz arzu ediyoruz ki, müracaat eden 216 kişi, Bursa sokaklarında, aday olsun veya olmasın hep birlikte çalışsın. Bursa'mız için mücadele edelim" diye konuştu.

Milletvekili aday adayı Abdurrahman Tığ ise, AK Parti Mudanya, Yıldırım ve Gürsu ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi. "Teşkilata rağmen teşkilatçılık yapmayacağım' diyen Tığ, "Ben teşkilatın içindeyim. Sizlerin içinden geldim. O yüzden buradaki arkadaşlarımın sıkıntılarını iyi biliyorum. Sizin derdinizi kendimden farklı görmüyorum. Teşkilatlarda çalışmanın bir gönül işi olduğunu belirterek, önceliğin her zaman teşkilat mensuplarının olması gerektiğini ifade etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yazıcı'dan 216 Aday Adayına Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement