Yelken: Campus Cup Yarışları - Son Dakika
Spor

Yelken: Campus Cup Yarışları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : 8. Campus Cup Yelkenli Yarışları'ndan görüntüler Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) yönetim kurulu üyesi Halit Keskin'in açıklamaları MIYC tarafından 8'incisi düzenlenen yelkenli yarışlarına, 20 üniversiteden 28 takım katılıyor 8. Campus Cup Yelkenli Yarışları'nda ilk gün müsabakaları sona erdi.

02.04.2016 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

8. Campus Cup Yelkenli Yarışları'ndan görüntüler

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) yönetim kurulu üyesi Halit Keskin'in açıklamaları

MIYC tarafından 8'incisi düzenlenen yelkenli yarışlarına, 20 üniversiteden 28 takım katılıyor

8. Campus Cup Yelkenli Yarışları'nda ilk gün müsabakaları sona erdi.

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından Marmaris Körfezi'nde yapılan ve sadece üniversite öğrencilerinin katıldığı yarışlarda, 20 üniversiteden 28 takım mücadele ediyor.

Organizasyonda dün antrenmanlar yapılırken, bugün ilk gün yarışları gerçekleştirildi. Sabah ve öğlen olmak üzere iki yarışın yapıldığı ilk günde ekipler 6 sınıfta mücadele etti.

Campus Cup'a İzmir, Kadirhas, Bilgi, Ekonomi, Zirve, Boğaziçi, Ege, Dokuz Eylül, İstanbul Teknik, Yıldız Teknik, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE), Katip Çelebi, Muğla Sıtkı Koçman, ODTÜ, Piri Reis, Sabancı, Yaşar, Yeditepe Bahçeşehir, Bilkent, Doğuş Üniversiteleri katıldı. İTÜ, ODTÜ ve Bahçeşehir üçer, İYTE ve Piri Reis de ikişer ekiple yarışlarda yer aldı.

Yat Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Halit Keskin, 8 yıl önce sadece 3 üniversite ile başladıkları Campus Cup'a bu yıl 20 üniversiteden 28 takımın katıldığını ve bunun bir rekor olduğunu söyledi.

Amaçlarının Campus Cup'ı uluslararası bir yarış haline getirmek olduğunu ifade eden Keskin, "Beklentimiz bu yarışların devam etmesi ve uluslararası hale gelmesi. Yurt dışından üniversitelerinde gelmesi için çok ciddi sponsorlara ihtiyacımız var." dedi.

Campus Cup, yarın yapılacak yarışla sona erecek.

Yelken: Campus Cup Yarışları
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yelken: Campus Cup Yarışları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement