Yeni Malatyaspor U 21 Takımı Sahasında Mağlup - Son Dakika
Yerel

Yeni Malatyaspor U 21 Takımı Sahasında Mağlup

Yeni Malatyaspor U 21 Takımı Sahasında Mağlup

PTT 1. Lig U21’ de mücadele eden Yeni Malatyaspor alt yapısı, kendi sahasında ağırladığı Karabükspor’a 2-0 mağlup olarak, ligin ilk dört haftasında puan ve gol hasretine devam etti.

14.09.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig U21' de mücadele eden Yeni Malatyaspor alt yapısı, kendi sahasında ağırladığı Karabükspor'a 2-0 mağlup olarak, ligin ilk dört haftasında puan ve gol hasretine devam etti. Yeni Malatyaspor'da Ferhat Canlı kırmızı kart gördü.

Eski Malatya'da bulunan Battalgazi İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Tunceli Bölgesinden Cem Balo, Kağan Yılmaz, Servet Cangir yönetti. Yeni Malatyaspor karşılaşmaya Abdulsamet Dumlu, Hakan Bezci, Hakan Şişli, Ferat Yaşar, Ömer Faruk Güleç, Umut Demir, Enes Gümüşlü, Uygar Taşkan, Ferhat Canlı, Burak Kavlak, Ahmet Çelik ilk on biri ile başladı.

Kardemir Karabükspor ise Bahadırhan Güngördü, Doğan Eren Şişman, Emre Sorgun (Oktay Demircioğlu), Mert Günen, Mehmet Demirözü, Serkan Elbay, Alperen Topçular, Çınar Tarhan, Umut Çelik, Ömer Çelik, Altan Koçaklı ilk on biri ile mücadele etti.

Maça dengeli başlayan Yeni Malatyaspor ilk yarım saatte zaman zaman etkili pozisyonlar üretse de golle tanışamadı. Karşılaşmanın 35. dakikasında rakip kaleci ile hava topu mücadelesinde kalan Ferhat Canlı yerde kaldı. Aynı zamanda A takım oyuncusu olan Ferhat, rakip kaleciye tekme atınca direk kırmızı kart gördü. 10 kişi kalan Malatya'ya karşı daha rahat bir görüntü ortaya koyan Kardemir Karabükspor maçın ikinci yarısı sonuca gitmeyi başardı.

Misafir takım Umut Çelik ve Arif Bostancı'nın golleriyle karşılaşmayı 2 - 0 kazanmasını bildi. Bu sonucun ardından 0 puan ve -7 averajla ligin dibine demir atan Yeni Malatyaspor, hafta sonu Elazığ deplasmanına gidecek. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Malatyaspor U 21 Takımı Sahasında Mağlup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement