Yeniçanspor'da Transfer - Son Dakika
Yerel

Yeniçanspor'da Transfer

Yeniçanspor\'da Transfer

Yeni Çanspor, Erzurum Yakutiye Belediyespor’dan gelen kaleci Ender Altay ve Çengelköyspor’dan gelen Serkan Turhan ile kadrosunu güçlendirdi.

11.10.2014 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Çanspor, Erzurum Yakutiye Belediyespor'dan gelen kaleci Ender Altay ve Çengelköyspor'dan gelen Serkan Turhan ile kadrosunu güçlendirdi.

Trabzon Maçka doğumlu kaleci Ender Altay'ın futbol hayatına Trabzon Telekomspor ile başladı. TFF 2. ve 3.lig takımlarında forma giyen Altay, Erzurum Yakutiye Belediyespor'dan Yeni Çanspor'a transfer oldu. Ender Altay, "Futbola Trabzonspor'un alt yapısında başladım. Altyapıda 4 sene oynadıktan sonra Trabzon PTT'de başlayan profesyonellik hayatım Erzurumspor'da son buldu. Onun ardından Bal liglerinde, Erzurum Belediyespor'da, Bafra Belediyespor'da, Balçova Belediyespor'da şampiyonluk yaşadım. Geçen sene tekrar Erzurum Yakutiyespor'a döndüm. Yakutiyespor'dan da Yeni Çanspor'a transfer oldum. Yeni gelmiş olmama rağmen burada çok yetenekli oyuncular var. Öncelikli hedefim o oyunculara bir ağabeylik yapmak, onların performansını arttırmak ve takımın şuan ki bulunduğu pozisyondan çok daha iyi yerlere çekmek olacaktır" dedi.

Kayseri doğumlu Çanspor'un yeni santrafor oyuncusu Serkan Turhan futbol hayatına Bursa Merinosspor ile başladı. Avrupa Şampiyonası, PTT 2.Lig, Süper Lig, TFF 2. ve 3. Lig takımlarında forma giyen Serkan Turhan İstanbul ekiplerinden Çengelköyspor'dan Yeni Çanspor'a transfer oldu. Serkan Turhan, Çan'ı beğendiğini söyleyerek, "Yaklaşık 20 yıldır profesyonel futbol oynuyorum. Futbol hayatıma 96 yılında Bursaspor'da profesyonel olarak başladım. Açıkçası Çan her anlamda hedefi olan bir yer. Umarım bu hedef doğrultusunda sene sonuna kadar hem ağabeyliğimizi hem de tecrübemizi gösteririz ve Yeni Çanspor ligi en güzel yerde bitirir diye umut ediyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeniçanspor'da Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement