Yeniden Aday Gösterilen Böcek'e Coşkulu Kutlama - Son Dakika
Güncel

Yeniden Aday Gösterilen Böcek'e Coşkulu Kutlama

Yeniden Aday Gösterilen Böcek\'e Coşkulu Kutlama

Partisi tarafından yeniden aday gösterilen CHP'li Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye binasında coşkulu bir kalabalıkla karşılandı.

10.02.2014 15:29  Güncelleme: 15:31

Partisi tarafından yeniden aday gösterilen CHP'li Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye binasında coşkulu bir kalabalıkla karşılandı.

CHP Parti Meclisi tarafından yeniden Antalya Merkez Konyaaltı İlçe Belediye Başkanlığı'na 4'üncü dönem için aday gösterilen Muhittin Böcek'i, belediye binası önünde bin kişi karşıladı. Seçim otobüsünden inerek eşi Havva Böcek ile birlikte vatandaşları selamlayan Böcek, gösterilen ilgi nedeniyle zor anlar yaşadı. Davul zurnalı karşılamada iki kurban kesildi. Başkan Böcek'i oğlu Mustafa Gökhan da yalnız bırakmadı. Başkan Böcek'in seçim sloganı olarak 'Yeni Hedeflere Yine Hep Birlikte', 'Güvendik Birlikte Başardık, Şimdi Yeni Hedeflere', 'Yine Konyaaltı kazanacak, yine CHP kazanacak', 'Yine Güven ve Deneyim Kazanacak' oldu.

"15 YILI GERİDE BIRAKTIK"

Kurulan platformdan kalabalığa hitap eden Başkan Böcek, 18 Nisan 1999'dan bugüne kadar halkının desteğiyle geldiklerini söyledi. Destek veren vermeyen herkesi mahcup etmeden 15 yılı tamamladıklarını hatırlatan Başkan Böcek, şöyle konuştu: "Partimin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, Genel Başkan Yardımcılarına, MYK Üyelerine, Parti Meclisine, İl Başkanıma, İlçe Başkanıma beni yalnız bırakmayan tüm halkıma teşekkür ediyorum. 4'üncü dönemde bulunduğunuz bölgede aday olarak gösterilmek çok kolay değildir. Üç dönemdir azim ve kararlılıkla sadece hizmet için desteğinizle bugünlere geldik. İçinizden biriyim bir Konyaaltılı olarak bugünlere geldik. Bugün bu onuru ve gururu yaşıyoruz."

"YİNE KONYAALTI KAZANACAK"

Zor bir süreci geride bıraktıklarını kaydeden Başkan Böcek, şunları söyledi: "Hiç kimseye kırgın değilim. Aday adayı arkadaşlarımız da Konyaaltı'nı güzelleştirmek için aday olmuşlardır. Onlara cesaretleri için teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman aramızda bir sorun olmamıştır. Bugün itibariyle hep birlikte çalışacağız. Köylerimiz Konyaaltı'nın mahallesi oldu. 39 mahalleye hizmet götüreceğiz. Yine Konyaaltı kazanacak, yine CHP kazanacak."

"İKTİDARA YÜRÜYÜŞÜMÜZÜN SEÇİMİ"

Bugüne kadar Türkiye'de birçok iktidarın gelip geçtiğini dile getiren Başkan Böcek, sözlerine şöyle devam etti: "Ama hiçbirinin Türkiye Cumhuriyeti ile ilgili bir problemi olmadı. Siyasi mücadele ettiler. Türkiye Cumhuriyeti'nin birliği, beraberliği için Atatürk Devrim ve İlkeleri için yanlış yapmadan bugünlere geldik. Ama şu an TC.'nin kaldırılmasıyla ilgili, Andımız'ın kaldırılmasıyla ilgili durum var. 20 gün önce Türk Kızılay'ının Türk'ü kaldırıldı. Bu seçim yeni dönemde iktidara yürüyüşümüzün seçimi olacaktır. T.C'nin dirliği ve beraberliği için önümüzdeki bu seçimi iyi değerlendirin."

Seçimlere 47 gün kaldığının altını çizen Başkan Böcek, yoklamalarda kendisine yüzde 70 oranında destek veren Konyaaltılılara minnetlerini sundu.

Başkan Böcek, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde yüzde 66 oy oranıyla 3.'üncü kez başkan seçilmişti.

Başkan Böcek, konuşmasının ardından vatandaşların tebriklerini kabul ederek seçim otobüsüne bindi. Böcek, partilerle birlikte Konyaaltı ilçesinde seçim çalışmasını başlattı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yeniden Aday Gösterilen Böcek'e Coşkulu Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement