Yenikapı Ruhu Gazileri de Sevindirdi - Son Dakika
Güncel

Yenikapı Ruhu Gazileri de Sevindirdi

Yenikapı Ruhu Gazileri de Sevindirdi

Yenikapı'da AK Parti, CHP ve MHP'nin katılımıyla gerçekleşen Demokrasi ve Şehitler Mitingine hasta yatağından kalkarak katılan da var, hastalığı sebebiyle gidemeyip üzülen de.15 Temmuz'da yaralanan gazilerin ortak paydaları gördükleri birlik ve beraberlik tablosundan duydukları memnuniyet ve bu tablonun devamının sağlanması.Haber Ezgi ÇAPA Kamera Güven USTA İstanbulDHA7 Ağustos'da Yenikapı'da düzenlenen mitinge katılan ve katılamadığı için mitingi televizyondan izlemek durumunda kalan 15 Temmuz gazileri duygularını, geleceğe dair siyasilerden beklentilerini anlattı.

09.08.2016 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenikapı'da AK Parti, CHP ve MHP'nin katılımıyla gerçekleşen Demokrasi ve Şehitler Mitingine hasta yatağından kalkarak katılan da var, hastalığı sebebiyle gidemeyip üzülen de.

15 Temmuz'da yaralanan gazilerin ortak paydaları gördükleri birlik ve beraberlik tablosundan duydukları memnuniyet ve bu tablonun devamının sağlanması.

Haber Ezgi ÇAPA Kamera Güven USTA İstanbulDHA

7 Ağustos'da Yenikapı'da düzenlenen mitinge katılan ve katılamadığı için mitingi televizyondan izlemek durumunda kalan 15 Temmuz gazileri duygularını, geleceğe dair siyasilerden beklentilerini anlattı.

HASTANE YATAĞINDAN KALKTI, MİTİNGE GİTTİ

15 Temmuz darbe girişiminde, FETÖ terör örgütü üyesi askerleri vazgeçirmek üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi önüne giderek gazi olanlardan biri işadamı Erol Bulut. AK Parti Yönetim kurulu üyesi olan 2 çocuk babası Bulut, sol tarafında yaralanarak yere düşen polis memuruna yardım etmek isterken 2 kurşun yemiş. Hastanedeki tedavisi halen devam eden ve Yenikapı'daki mitinge hastaneden izin alarak katılan Bulut, o gün gördüğü tablodan çok etkilenmiş. 15 Temmuz'la birlikte 'Çanakkale Ruhu'nun yeniden canlandığını belirten Bulut, Yenikapı mitingi ile ilgili şunları söyledi 'Yenikapı'da düşmanları çatlattık. Biz böyle birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece bize atom bombası bile zarar veremez. Şu anda mesele vatan, gerisi teferruat. İnşallah bundan böyle milli birlik ve beraberliğimiz, milletin menfaati neredeyse orada bir yumruk gibi oluruz. Bize bu tuzakları kuranlara da inşallah nal toplamak düşer 28 Şubat'ta tankları engelleyemediklerini aynı hatayı 15 Temmuz'da yapmadıklarını söyleyen Bulut 'Atanmışlar seçilmişlere seçilmişler de millete hesap vermek zorunda. Millet olarak biz bunu farkına vardık. Bu birlik ve beraberliğimiz kim sağlarsa onlarla beraber olacağız, kim bozarsa ona sırtımızı döneceğiz. Artık haklarımızı biliyoruz dedi.

YÜZÜMÜZDE İZ KALSIN AMA DEVLETİN İÇİNDE VATAN HAİNLERİNDEN İZ KALMASIN

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'de açılan ateş sonucu yüzünden yaralanan 38 yaşındaki Hakan Yılmaztürk, kontrol için geldiği Bağcılar Devlet Hastanesi bahçesinde duygularını anlattı. Yüzünde kalan izle ilgili konuşan Yılmaztürk, 'Olsun şeref madalyası aldık. Ömrümüzün sonuna kadar bu şeref madalyasını taşıyacağız, ne mutlu bize. Yüzümüzde, vücudumuzda iz kalsın sorun değil. Ama biz istiyoruz ki devletimizin içinde her türlü vatan haininden hiçbir iz kalmasın. Bu bizim için yeterlidir diye konuştu. 15 Temmuz mitingindeki atmosferi anlatan Yılmaztürk 'Orada çarşaflısından açığına, siyasetçisinden sporcusuna, halkın her kesimden insan vardı. Herkes iç içeydi. Müthişti. Orada ayrımcılık yoktu ifadelerini kullandı.

YENİKAPI MİTİNGİNİN MESAJLARI KAYNAŞTIRICIYDI

Atışalanı'nda askeri tankın ayağının üzerinden geçerek ezilmesiyle yaralanan Muhsin Cengiz Büyükkarakaya, sağlık durumu nedeniyle mitingi evinden seyredenlerden. Mitinge katılamaması nedeniyle üzüntü duyduğunu belirten Büyükkarakaya, televizyon ekranından takip ettiği mitingle ilgili olarak şu mesajı verdi 'Partilerin bir arada olması birbirleriyle kavga etmeden, halkın önünde kucaklaşmaları Türkiye'nin büyümesini istemeyenlere karşı mesaj verilmesi çok güzeldi. Mesajlar güzel ve kaynaştırıcıydı. Bu memlekete sahip çıkmak zorundayız dedi.

SİYASİ PARTİLERDEN GÜZEL BİR GELECEK KURMALARINI BEKLİYORUM

Bağcılar'da havalimanına gitmek üzere yola çıkan ve 2 sivil şahsın silahlı saldırısına uğrayan Erdoğan Güney de mitinge katılmış. 7 Ağustos mitinginde oraya güzel bir tablo çıktığının altını çizen Güney, 'Sesimizi dünyaya duyurduk. Oraya gelenlerden Allah razı olsun. Bundan sonra da gücümüzü kimse kıramaz. Türkiye'nin geleceği ve gerçek bir demokrasi için tüm siyasi partilerden güzel bir gelecek kurmalarını istiyorum. Çok güzel ve anlamlı bir buluşmaydı, bayrak ve vatan için olması gereken bir tabloydu diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yenikapı Ruhu Gazileri de Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement