Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

Yerel Seçime Doğru

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Zülküf Güneli, çalışmalarını çok yönlü olarak sürdürüyor.

19.03.2014 11:50

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Zülküf Güneli, çalışmalarını çok yönlü olarak sürdürüyor.

Altmış güne yakın bir zamandan bu yana, ilçeye bağlı birçok köy ve mahalle ziyaretleri yapan Güneli, bunun yanı sıra muhtelif kurum ve kuruluşların yetkilileri ile bir araya gelip, istişarelerde bulunuyor. Kayapınar ilçesi genelinde esnaf ziyaretlerini de aksatmadan sürdüren Güneli, bir yandan da, Diyarbakır'ın yanı sıra il dışından gelen misafirlerini ağırlıyor. Güneli Batman'dan gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ağabeyi Ekrem Şimşek, iş adamları Sezai Topalan ve Kamil Duran'ı ağırlayarak konuklarına projeleri ve hedefleri hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.

BDP'DEN GÜNELİ'YE ZİYARET

AK Parti Kayapınar İlçe Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Zülküf Güneli'nin diğer bir konuğu ise BDP Kayapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Ali Aydın ve beraberindeki heyet oldu. BDP'li heyeti seçim bürosunda ağırlayan Güneli, "Bir süre önce Milletvekilimiz Cuma İçten ile beraber, BDP'nin Diclekent merkez seçim bürosuna ziyarette bulunmuştuk. Bir süre sohbet edip, kendileriyle çay içtik. Parlamenter demokratik sistemin olmazsa olmazları arasında yer alan siyasi partiler arasında bu tür ziyaret ve istişarelerin son derece faydalı sonuçlar doğurduğuna inanıyorum. Seçimin son derece demokratik bir ortamda, siyasi kamplaşmalardan uzak, Diyarbakır'a yaraşır bir şekilde geçmesi en büyük temennimizdir. Bu kapsamda, BDP Kayapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Ali Aydın da, bir grup heyetle beraber iade-i ziyaret kapsamında, seçim büromuza geldi" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement