"Hatay'ın Sözüyle Özü Aynı Olan Bir Başkana İhtiyacı Var" - Son Dakika
Yerel

"Hatay'ın Sözüyle Özü Aynı Olan Bir Başkana İhtiyacı Var"

"Hatay\'ın Sözüyle Özü Aynı Olan Bir Başkana İhtiyacı Var"

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Savaş, "Hatay'ın sözüyle özü aynı olan bir başkana ihtiyacı var." dedi.

21.01.2014 10:15  Güncelleme: 10:30

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay'da sözüyle özü aynı olan bir başkana ihtiyacın olduğunu bildirdi.

Başkan Savaş, seçim çalışmaları kapsamında Altınözü Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Sarılar Köyü Rum Ortodoks Kilisesi Vakfı'nı ziyaret etti.

Görev süresi boyunca Hatay"ın tüm renklerini kucaklamaya çalıştığını, bundan sonra da böyle devam edeceğini ifade eden Savaş, sözlerine şöyle devam etti:

"Huzurun sağlanması, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için çalışıyoruz. Bugüne kadar 2 bin 500 toplantı yaptık. Hatay'ın sorunlarına çözüm aradık. Şehrimize öncelikle huzur ve hizmet getirmek için çalıştık. Antakya'ya gittiğinizde değişimi fark ettiniz. Şimdi bu değişimi Hatay'a yaymak istiyoruz. Antakya'da güzel hizmetler yaptık. Bu hizmetleri Hatay'ın tümünde eşit bir şekilde sürdürmek istiyoruz. Makro seviyedeki projelerimiz hazır. Hatay'ın sözüyle özü aynı olan bir başkana ihtiyacı var."

Savaş, kentte birlik ve bareberliğin sağlanması için çaba harcadıklarını, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapacak kişinin öncelikle tarafsız olması gerektiğini vurguladı.

Ziyarete, CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, CHP Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları, CHP Altınözü Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fansa ile çok sayıda köy muhtarları eşlik ettiği bildirildi. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Hatay'ın Sözüyle Özü Aynı Olan Bir Başkana İhtiyacı Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement