Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Sarayönü seçim bürosu, MHP Konya İl Başkanı Tarık Taşcı'nın katılımıyla açıldı.

18.02.2014 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Sarayönü seçim bürosu, MHP Konya İl Başkanı Tarık Taşcı'nın katılımıyla açıldı.

MHP Sarayönü Belediye Başkan adayı Ali Ünlü, yaptığı konuşmada, kamuda görev yaptığı için yerel yönetimlerin sorunlarını iyi bildiğini ifade etti.

Belediyecilik tecrübesini de geçmişte Çeşmeli Sebil beldesinde belediye başkanlığı yaparak kazandığını söyleyen Ünlü, göreve gelmesi halinde öncelikle gençlere yönelik yatırım gerçekleştireceğini aktardı.

Taşcı ise bu seçimlerin Konya için önemli olduğunu belirtti.

Ereğli, Seydişehir, Kadınhanı, Bozkır ve Halkapınar'da kendini ispatlamış MHP'nin üretken belediyeciliğine, Konya'da ihtiyaç olduğunu anlatan Taşcı, şunları kaydetti:

"Bu seçim Türkiye için önemlidir. Çünkü biz Büyükşehir Yasası'na baştan beri karşı çıktık; Türkiye'yi bölünmeye götüreceğini, üniter yapısını bozacağını belirttik. Bu yasanın yeterli hizmeti götüremeyeceğini, mahalle konumuna düşen kasaba ve köylerin mağdur olacağını anlattık ama iktidar 'biz güçlüyüz, tek başımıza hükümetiz, istediğimizi yaparız' diyerek yasayı çıkarttı. Biz her gittiğimiz yerde şunu söylüyoruz, 'eğer biz iktidar olursak herkesin elinden alınmış haklarını geri verip kasaba ve köylerimizi tekrar eski haline getireceğiz. Kısacası Büyükşehir Yasası'nı değiştireceğiz.'30 Mart'ta başta Sarayönü olmak üzere partimiz ve ülkemiz için hayırlı sonuçlar çıkmasını yüce Allah'tan temenni ediyorum."

Konuşmaların ardından, seçim bürosunun açılışı dualarla yapıldı. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement