Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, "Eğer yerel ile genel idare aynı siyasi anlayışa sahip olursa, her şey çok daha kolay olur." dedi.

03.03.2014 11:06  Güncelleme: 11:09

AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, "Eğer yerel ile genel idare aynı siyasi anlayışa sahip olursa, her şey çok daha kolay olur" dedi.

Kurtulmuş, partisinin Gölpazarı İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaretinde yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetinin yatırımlarından bahsetti.

Organize Sanayi Bölgesi için doğalgaz, su ve elektrik gibi meselelerin çözülmesi gerektiğini vurgulayan Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"Bunlar bir şarta mı bağlı? Hayır. Eğer yerel ile genel idare aynı siyasi anlayışa sahip olursa, her şey çok daha kolay olur. Burada mevcut belediye başkanı arkadaşımız, çok iyi niyetlidir. Çalışmalar yapıyor kendine göre ama biz, Gölpazarı için yetmez diyor ve daha fazlasına talibiz. Daha büyük hizmetlerin buraya gelmesine talibiz. Yerel ve genel yönetim ile birlikte çalışması için burada belediyeyi almamız lazım. Bir defa bize belediyeyi teslim edin, iyi yapamazsak bir dahaki dönemde elimizden alın. İstanbul'da bir belediyeyi aldık, iyi yaptık ki 1994'den beri bizde. Gölpazarı'nda da muhalefetten olma alışkanlığını bir kenara koyarız. Milletimize hak ettiği hizmetin daha iyisini veririz."

Kurtulmuş, bugüne kadar dediklerini yaptıklarını belirterek, "İnşallah, bundan sonra da ne diyorsak, onu yaparız. Yeter ki milletimiz güvenini devam ettirsin, milli iradeye sahip çıksın. Gölpazarı, AK Parti belediyesi ile tanışır ve bize yetki verir. Buna inancım sonsuz, biz de bu yetkiye bu güvene karşılık, bu memlekette olmayan hizmetleri veririz" ifadesini kullandı.

Enerji Piyasası Denetleme Kurumu (EPDK) eski üyesi Fatih Dönmez ise Gölpazarı'nın, lisans bölgesine dahil edilmesi için yapılan çalışmaları anlattı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement